Magnolii si cianura teatru olga mateescu

Magnolii si cianura

Spectacol jucat in cadrul Festivalului National de Teatru Independent #4.

 

O comedie politista de Olga Delia Mateescu - Bilete la Magnolii si cianura - Teatrul Coquette

Teatrul Coquette aduce o provocare publicului de teatru si il invita la o incursiune intr-o lume a misterelor politiste.

 

Care este intriga?

 

Cineva raporteaza gasirea unui cadavru, care dispare in mod suspicios pana la venirea politiei. De aici se naste o serie de intrebari: O fi fost o simpla farsa? O fi unul dintre cazurile care raman nerezolvate? 

Va oferim un mic indiciu insa: in acest caz sunt implicate persoane sus-puse, ceea ce il transforma intr-un caz si mai special si cu o miza ridicata. Se deschide dulapul din care mai cade cate un schelet.

 

Sunteti asadar provocati sa va implicati intr-un spectacol ce prezinta o comedie politista de Olga Delia Mateescu, un spectacol labirint, dar nu unul spatial, ci unul cu ite si ate incurcate. Care sunt suspectii? Cine este criminalul sau criminalii sau criminala sau criminalele?

 

Daca sunteti pasionati de misterele politiste si va doriti sa acceptati provocarea actorilor, sunteti asteptati in sala Teatrului Coquette, pentru a urmari desfasurarea actiunii piesei Magnolii si cianura.

 

Distributia: Monica Petcu, Gabriela Nita, Alexandru Mandu si Orodel Olaru
Regia: Ingrid Bonța
Scenografia: Daniel Divrician

BILETE DISPONIBILE
Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 19:30Teatrul Coquette, Calea Calarasi 94SELECTIE BILETE
Duminica, 16 Decembrie 2018, ora 19:00Teatrul Coquette, Calea Calarasi 94SELECTIE BILETE
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.