Magicianul trasnit teatrul de magie

Magicianul Trasnit

„Magicianul Trasnit” este un one man show ce prezinta un personaj aparent neindemanatic, spre amuzamentul publicului. Insa publicul este cel care il scoate din incurcatura fiindca, rand pe rand, copiii se transforma in asistentii lui, ajutandu-l sa-si duca trucurile pana la capat. Astfel, se imbina magia cu elementele de comic de situatie.

 

Un spectacol pentru copii in premiera nationala in aceasta toamna - Bilete la Magicianul Trasnit - doar la Teatrul de Magie din Bucuresti


Acest spectacol de magie pentru copii reprezinta un concept unic ce imbina cateva stiluri ale magiei – parlour magic, micromagie, mentalism pentru copii – cu mijloace actoricesti.


Trucurile prezentate in acest nou spectacol, impreuna cu miscarea scenica si teatrul nonverbal, sunt puse in scena pentru a evidentia interpretarea unui rol: cel al magicianului trasnit.


Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

 

Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.