Ma mut dalles

Ma mut la ... tata ?

Oricine a vazut a piesa de teatru “Ma mut la mama! “ si-a pus intrebari. Una dintre ele insa a fost cea mai importanta: “Oare Florin Piersic este iubitul mamei?”. Daca vrei sa afli raspunsul, trebuie neaparat sa vezi si partea a doua a povestii. 

 

Ma mut la tata? - la Sala Dalles, Bucuresti

 

In Bucuresti, reprezentatiile piesei au loc la Sala Dalles si puteti achizitiona biletele la teatru online in format fizic sau electronic. 

 

Descopera o piesa de teatru la care te vei simti bine si vei rade continuu, de la inceputul spectacolului si pana la momentul iesirii din sala. Sa simti ca merita fiecare minut pe care l-ai petrecut acolo!

 

Un serial de teatru la Sala Dalles


Ma mut la tata? face parte din primul serial din teatru, alaturi de celelalte doua piese intitulate Ma mut la mama! si Ma mut sau nu ma mut?. Probabil veti crede ca e necesar sa fi vazut prima parte pentru a o intelege cu adevarat pe a doua. Este pacat intr-adevar sa pierzi primul episod, dar cu siguranta ai sa intelegi povestea din episodul doi, numit “Ma mut la tata?”. Intreaga echipa implicata in piesa de teatru, de la scenarist, regizor si pana la actori, cu totii au grija ca mesajul sa ajunga la toti spectactatorii prezenti. Pentru ca fiecare spectator trebuie sa se simta ca si cum ar asista la o scena din propria familie.

 

O noua piesa de teatru de comedie despre viata de familie


Dupa cum spuneam, poveste este simpla si surprinde o mica "drama" familiala, atunci cand mama, care are aproape 60 de ani, ar vrea sa aiba un iubit. Mama, interpretata de Adriana Trandafir, se simte inca tanara si doreste sa aiba o noua sansa la o relatie de cuplu, fiind singura de multa vreme. Riposta vine insa din partea celor doi baieti ai sai, interpretati de Gabriel Fatu si Andreas Petrescu.

 

Acestia, desi trecuti de varsta de 35 de ani, deci maturi la randul lor, nu pot sa conceapa dorinta mamei de a-si reface viata alaturi de un barbat nou. Asadar, in peisaj mai apare un personaj. Iubitul ei!

Daca vreti sa aflati cine este acest iubit, de ce nu il accepta baietii si cate ii fac ei, pentru a scapa de el... va asteptam in sala la piesa Ma mut la tata? pentru a afla raspunsurile. Pentru ca NU e o poveste de scris intr-o revista. E una de vazut pe scena... si apoi de scris in mai multe reviste...

O poveste adevarata de viata a fost transformata intr-un spectacol pe care sa nu il uiti usor. Unii zic ca e o poveste trista. Altii spun ca nu au ras atat de tare, de 20 de ani. Ramane sa te convingi singur!


“Ma mut la tata?” e noua intrebare la moda si o comedie si ai sa razi cu lacrimi. Ai sa razi printre lacrimi. E spectacolul despre care vorbeste toata lumea, iar biletele sunt disponibile online pentru reprezentatiile desfasurate in Bucuresti, la Sala Dalles. 

 

Distributia:


Adriana Trandafir - Mama
Andreas Petrescu - Andrei (fratele mai mare)
Gabriel Fatu - Gabriel (fratele mai mic)

Adrian Paduraru

Anca Dinicu/Ioana Ancea


Regie: Gelu Colceag
 

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.