Ma mut dalles

Ma mut la mama!

Ma mut la mama! este o comedie de succes ce ii aduce pe scena in rolurile principale pe Adriana Trandafir si pe Gabriel Fatu, intr-o piesa de teatru ce a cucerit publicul in toate orasele unde a avut reprezentatii.

 

Inca de la lansare, spectacolul s-a bucurat de un succes rasunator in randul publicului de toate varstele si a  devenit un fenomen demn de urmarit, cu spectacole aproape saptamanale in capitala si turnee la nivel national.

 

Ma mut la mama - la Sala Dalles, Bucuresti

In Bucuresti, reprezentatiile piesei au loc la Sala Dalles si puteti achizitiona biletele la teatru online in format fizic sau electronic. 

 

O piesa de teatru autentic romaneasca

 

Scenariul piesei ii apartine in actorului cu background in televiziune Andreas Petrescu si partial lui Gabriel Fatu, ambii aflandu-se pe scena si ca actori in cadrul spectacolului. Povestea pare scrisa pentru Adriana Trandafir, o actrita care poate interpreta cele mai diverse roluri, de la comedie la drama si tragedie.

 

Scena este asadar impartita intre Adriana Trandafir (mama), Andreas Petrescu (fratele cel mare) si Gabriel Fatu (mezinul), aducand in fata spectatorilor o poveste ce pare a fi rupta din realitate.

 

Ma mut la mama - o poveste desprinsa din viata

 

Mama este vaduva unui alcoolic violent, care si-a asumat rolul de parinte singur si a ajuns in punctul in care ambii copii si-au gasit rostul in viata si s-au asezat la casa lor. Este timpul asadar ca mama sa se bucure de nou redescoperita libertate si sa faca ceva pentru ea: se inscrie la facultate unde... se indragosteste!

 

Piesa incepe din punctul in care noul iubit este pe care apara pentru prima data in vizita, insa printr-o rasturnare de situatie planurile mamei sunt date peste cap de cei doi fii care ii fac o vizita ... surpriza! Unul dintre ei este inselat de iubita (cu o alta femeie), iar celalalt are probleme in casnicie, astfel incat decid sa vina la mama pentru a-si recupera copilaria. De aici incepe, ca-ntr-o comedie clasica, un sir nesfarsit de quiproquo-uri punctate de aplauze.

 

Marea calitate a mizanscenei este ca nu-l lasa pe spectator sa vada nici mâna scenografului – Iuliana Gherghescu –, nici constructia regizorului – Gelu Colceag: privim la ce se întâmpla dincolo de peretele de sticla al unui apartament din blocul in care poate locuim chiar noi.

 

Ce se intâmpla? Mama, ajunsa la varsta de 57 de ani, vrea sa-si recastige macar cateva ore, zile sau de ce nu… cativa ani dintr-o tinerete furata si dedicata copiilor. Si se lupta cu fiii ei care vor sa-i acaprareze pana si acest timp pe care-l considera a le apartine, pentru ca, nu-i asa?, in mintea lor mama-i doar mama.

 

Succesul la public este explicat asadar prin subiectul in care multe familii se pot regasi, cu timp dedicat in mare parte copiilor, ce inseamna de cele mai multe ori renuntarea la timpul individual sau timpul petrecut in cuplu.

 

Ca in aproape orice familie, discutiile trec rapid de la zambete si hohote de ras la lacrimi si reprosuri, iar zgomotul este uneori atat de asurzitor, incat iubirea aproape ca nu se mai aude. Andreas Petrescu, in calitate de autor, ne invata cum sa ne luam un ragaz sa ne ascultam inima.

 

Descopera o piesa de teatru inedita, care aduce rasul pe buzele spectatorilor - Ma mut la mama - bilete la teatru disponibile online pentru reprezentatiile desfasurate in Bucuresti, la Sala Dalles.

Distributia:


Adriana Trandafir - Mama
Andreas Petrescu - Andrei (fratele mai mare)
Gabriel Fatu - Gabriel (fratele mai mic)


Regie: Gelu Colceag
Scenografie: Iuliana Gherghescu  

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.