Love afis

Love. Enter. Refresh

Teatrul Godot, București

  • de Radu Popescu
  • Regia: Radu Popescu
  • Scenografia: Ileana Zirra și Mădălina Sandu
  • Light design: Radu Popescu
  • Muzica: Alexandru Suciu


Secțiunea NottDependent

Love. Enter. Refresh este un spectacol actual despre dragoste și riscuri, despre alegeri și asumarea lor, despre modul în care amintirile ne modifică percepția asupra lumii și asupra persoanelor de lângă noi. Dar și despre ritualul contemporan al nunții, cu toată combinația sa de tradiție, fițe moderne, lux, bucurie și ipocrizie, sărbătoare și măștile sociale pe care le purtăm. Spectacolul spune povestea unei tinere femei dintr-o corporație pusă în situația de a alege între siguranța oferită de un coleg de serviciu și romantismul relației cu un fermecător alpinist. De ce se fură mireasa la o nuntă și ce consecințe neprevăzute poate avea acest obicei urban cu origini vagi?! Vă așteptăm să descoperim împreună cu tinerii și talentații actori din distribuție.

Cu:

  • Mara – Andreea Șovan / Ana Covalciuc
  • Mihai – Gabi Costin
  • Andrei – Cosmin Teodor Pană
  • Wedding Planner / Ceferista / Gardiana Publică / Vagaboanda – Mihaela Alexandru


Data premierei:
20 august 2021

Durata:
1 oră 35 minute
 

Spectacolul Love. Enter. Refresh face parte din proiectul Dragostea si alte ritualuri, proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021.

 

CONDIȚII DE ACCES

Având în vedere că în Bucuresti rata de incidență a depășit pragul de 6 /1.000 de locuitori, accesul spectatorilor la spectacole se face cu respectarea următoarelor prevederi:

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Testele COVID nu mai asigură accesul clienților.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării,  sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.