Loredana Sentimente

Loredana - Sentimente

Loredana concerteaza, pentru al cincilea an consecutiv la Sala Palatului, intr-o productie grandioasa. Show-urile Loredana au avut in fiecare an o tematica ce a inspirat productia exceptionala care a lasat publicul cu respiratia taiata, de fiecare data. Anul acesta, pe 26 si 27 noiembrie, de la ora 20:00, Loredana isi invita fanii la Sala Palatului, sa se lase purtati de „Sentimente”.


Concertele Loredana la Sala Palatului au devenit o traditie in ultimii 5 ani. Loredana a fost prima artista femeie din Romania post-decembrista care a sustinut un show la Sala Palatului. Odata cu concertul „Dragoste”, sustinut in 2012, artista a revolutionat industria muzicala din Romania, ridicand, an de an, nivelul show-urilor, care se situeaza la cele mai inalte standarde internationale. Productiile Loredana au cucerit publicul si presa de specialitate si sunt in continuare un etalon in showbiz-ul romanesc.


Anul acesta, Loredana va umple Sala Palatului cu fluturii in stomac generati de Sentimente. Avand capacitati vocale care ii permit sa abordeze toate genurile muzicale, inovativa, debordand de energie si magnetism, Loredana este una dintre cele mai iubite artiste din toate timpurile.


Lasa-te purtat de Sentimente cu Loredana!

 

Sambata, 26 noiembrie si duminica, 27 noiembrie, de la ora 20:00, la Sala Palatului.

 

Despre Loredana

 

Loredana Groza Boncea este o cantareață de muzica ușoara din Romania, actriță, compozitoare, prezentatoare TV, autor, dansator, antrenoare în show-ul muzical Vocea Romaniei, precum și imaginea unor produse cosmetice.

 

Lori combina  muzica traditionala romaneasca cu tonuri moderne si electrice, intr-un etno fusion in care dilueaza jazz, pop, rock, punk, funk, hip-hop intr-un nou sound integral, ca un fel de radio magic care sincronizeaza mai multe frencente si voci cu instrumente din trecut si  viitor, un fel de blend al  genurilor muzicale contemporane si  pune in valoare aceasta colectie de melodii extraordinare.

Este un fel de hyper-modernism folk. Este DJ Faramita Lambru criogenizat si trezit ieri, pus intr-un studio digital sa orchestreze muzica pentru Lori.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.