Lord of the dance

Lord of the Dance - Dangerous Games

Celebrul show produs de Michael Flatley, Lord of the Dance – Dangerous Games, revine in Romania pe 13 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti, pe 14 aprilie 2018 pe scena Salii Olimpia din Timisoara si pe 15 aprilie 2018 la Sala Polivalenta din Cluj. Publicul va avea ocazia sa se bucure de o experienta unica in aceasta primavara, echipa Lord of the Dance promitand o coregrafie inovatoare și o productie adaptata noilor tehnologii.

 

3 reprezentatii ale unui show de succes la nivel mondial:

  • Bilete Lord of the Dance - Dangerous Games pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti

  • Bilete Lord of the Dance - Dangerous Games pe 14 aprilie la Sala Olimpia din Timisoara

  • Bilete Lord of the Dance - Dangerous Games pe 15 aprilie la Sala Polivalenta din Cluj

Avand un mix surprinzator de dans si muzica, show-ul Lord of the Dance: Dangerous Games, imbina armonios contemporanul cu traditionalul. “Dangerous Games” este o spectaculoasa punere in scena a unei bine-cunoscute si iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful si regizorul proiectului, in timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de productia muzicala. Pentru primavara lui 2018, productia va fi dusa la un nou nivel, fiind antrenata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si nu in ultimul rand, o echipa talentata de dansatori irlandezi.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.