Lolita afis

LO-LI-TA. A LO-VE Story

Dramatizare după romanul Lolita de Vladimir Nabokov

Regia și dramatizarea: Monica Pop

Scenografia: Diana Miroșu
Muzica: Alexandru Suciu

Light design-ul: Radu Popescu
Mișcarea scenică: Hera Alexa

Asistența de regie: Beatrice Popescu
Video-proiecția și montajul: Nicu Rotaru, Șerban Pîrvu

Distribuția:

  • Humbert Humbert – Gelu Nițu
  • Lolita – Beatrice Rubică
  • Charlotte Haze – Marcela Motoc
  • Clare Quilty – Ștefan Velniciuc


Durata: 2h

Producție a Teatrului Apropo

Humbert Humbert e vinovat – de crimă și de iubire. Iubire-boală, pasiune, obsesie distrugătoare pentru micuța Dolores. Școlărița Lo. Lola. Lolita. Lolita lui cea perfectă. Irepetabila, hipnotizanta, fetița care nu trebuie să crească niciodată, Lolita.

După ce a căutat-o o viață, a găsit-o și e complet lipsit de apărare în fața ei, copila-demon care se joacă de-a femeia. Iubită, amantă, elevă și fiică a lui Humbert. Dar Lolita nu poate rămâne doar a lui... O umbră le pândește atent fiecare mișcare.

Domnilor jurați, trăgaciul a fost apăsat. Glonțul a ucis. Dar cine a ucis pe cine? Cine a sedus pe cine, cine a mințit pe cine? Un joc de-a păcatul, iubirea și moartea în care toți vinovații sunt inocenți.
 

Spectacol nerecomandat sub 16 ani

 

 

Reprezentația din data de 7 martie a spectacolului „LO-LI-TA. A LO-VE story” a fost anulată din cauza unor probleme tehnice întâmpinate de Teatrul Apropo. Spectacolul era găzduit de Teatrul „Nottara” în cadrul programului „Întâlniri teatrale/ NottDependent”. Spectatorii care au cumpărat bilete prin platforma blt.ro pot solicita returnarea contravalorii sau preschimbarea acestora în vouchere care vor putea fi folosite pentru achiziția de bilete la alte spectacole programate la Teatrul „Nottara” în viitor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.