Lettice afis

Lettice si leusteanul

de Peter Shaffer
Traducerea: Crina Lință


Regia: Geanina Herghelegiu
Pictura decorului: Alina Mavru
Sound&light: Alex Bibere

Distribuția:
Lettice Douffet – Crina Lință
Charlotte / (Lotte) Schoen – Ioana Pavelescu
Țâfnosul / Framer / Jim Mackintosh / Mr. Bardolph – Silviu Biriș

Durată: 1h 45 min

Producție a Teatrului Arte dell'Anima

„Lettice și Leușteanul” este o savuroasă comedie satirică, scrisă în 1987, special pentru actrița Maggie Smith și spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet (o femeie pasionată de istorie, teatru și bucătărie elisabetană), ghid turistic la Conacul Fustian, conac bântuit (în opinia ei) și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.


Ca în fiecare loc de muncă, Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moștenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Lotte îi va împărtăși acesteia faptul că a moștenit de la tatăl ei (proprietarul Editurii Perseus), „ochii” pentru frumos, pentru construcțiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate.


Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanșează accidentul este avocatul Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginației actriței Lettice Douffet.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.