Lectia de magie paco magicianul

Lectia de Magie

Un spectacol  interactiv de magie pentru copii, antrenant si plin de surprize... Numere interesante cu carti de joc, cascade de esarfe multicolore care fac posibila aparitia unor obiecte, cartea  magica ce ne va aduce aproape  un "personaj" indragit, furtuna de zapada si multe alte surprize la care cei mici ne vor ajuta in mod direct.

 

Un show de neuitat pentru cei mici... bilete la Lectia de Magie - spectacol de magie pentru copii

 

Si cum s-ar putea .... Un spectacol de magie fara pietenii nostri necuvantatori?  Cine sunt acestia? Cine altii decat Fido si Alma, doi papagali ARA care iubesc sa survoleze sala de spectacol zburand deasupra capsoarelor micilor spectatori? Si unde mai pui ca nu vin singuri. Vin insotiti  de porumbei si de un iepuras, toti ajutandu-l pe magician sa isi duca la bun sfarsit numerele de magie. Asadar, daca vreti sa fiti alaturi de ei si pentru cateva clipe sa deveniti magicieni, va asteptam la spectacol.


Copiii peste 2 ani platesc bilet.

Spectacolul se desfasoara in Sala Mica a Palatului National al Copiilor.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.