Law vibes end semester afis

Law Vibes - End of Semester Party

Tic-tac tic-tac... încă mai e timp până la sesiune, însă vara se apropie cu pași repezi după cum ne-a obișnuit și odată cu ea un amalgam de trăiri ce ne încearcă înainte de fiecare examen.

 

Se spune că trebuie sa pleci la drum cu gânduri pozitive în astfel de circumstanțe așa că ce modalitate mai bună de a încheia un semestru fantastic există decât o seară de neuitat și distracție cât cuprinde alături de oamenii potriviți sufletului tău.

 

Când îți valorifici timpul alături de prieteni dragi nu conștientizezi cât de repede zboară așa că am ales să marcăm acest final de an universitar, nu altfel decât într-un mod apoteotic, caracteristic, cu ultimă petrecere marca Law Society din acest sezon , un "last shout before the new exam session" in Funky Lounge Herastrau, pe 17 mai 2019, începând cu orele 16:00.

 

It's not the end of semester if we don't celebrate it! So, buddies, get ready for another wonderful party with great music, a stupendous view and of course awesome people!

 

Music by AlbWHO & Adrian
Parteneri: Avocatoo, Drept UniBuc Crush

 

Îți poți rezerva o masă doar pentru tine și prietenii tăi având posibilitatea de a alege dintre următoarele pachete basic:


- Vodka Absolut 0.7L + 1 L SOFT 250 RON
- Whisky Jameson 0.7L + 4 SOFT 250 RON
-Havana Club 3YO + 4 Coke -250 RON
-Beefeater Dry Gin + 4 Tonic-250 RON
- Vin Alira Rosé 1.5 L 250 RON

Pentru rezervări mese și alte informații: 0768981293- Madalina Fira

 

Cum pot să intru?
Intrarea se face doar pe bază de brățară, iar biletele pot fi achiziționate online la prețul de 30 RON. Acestea pot fi achiziționate și la intrare în ziua evenimentului la prețul de 30 RON până în orele 18.00 si 35 RON după orele 18:00.

 

#lawvibes #endofsemesterparty #dayparty #FunkyLounge #Herastrau #dreptunibuccrush

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.