Retro party afis

Retro Party

Primăvara este aici! Iar cea mai bună modalitate de a sărbători-o nu este alta, decât cu o super PETRECERE, la Salonul de Marmură, unde distracția este garantata, deoarece v-am pregătit două seri de petrecere incendiare!

Așa că vineri – 28 februarie, vom petrece o seară plină în stil RETRO, Glam Disco, un pic de Funk, Rockabilly și Tango, alături de DJ VICENZIO, ce va călători într-o atmosferă autentică anilor ’80/’90, iar trupa TANGOTIC, care va lansa în premieră MUSICA PORTENA, te va cuceri cu ritmurile de tango!

Iar sambata – 29 februarie, vino să asiști la un show de zile mari alături de unul dintre cei mai îndrăgiți artisti din Romania, DJ SAVA, producător, DJ, și compozitor.

 

✯FETELE BENEFICIAZĂ DE ACCES GRATUIT PE TOATĂ DURATA EVENIMENTULUI - CADOU DE MĂRȚIȘOR

 

Cumpara bilete pentru show-ul din 29 februarie___________
Biletele sunt limitate! Preț: 20 Lei la achiziția online.
 

Eveniment în parteneriat cu Cat Music

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.