Afis lagunas voluntari

LAGUNA SHARKS - CSO VOLUNTARI

Grabiti-va sa va asigurati un loc in Arena de Baschet din capitala sambata, de la ora 18:00, pentru a-i urmari pe rechini in primul meci din returul Ligii de Baschet Masculin Getica 95. In etapa a 10-a LAGUNA SHARKS intalneste echipa CSO VOLUNTARI.

 

Va asteptam sambata si sa ii sustineti pe rechini! Pretul unui bilet este de 20 de lei, iar accesul copiilor sub 6 ani este gratuit.

 

Echipa bucuresteana Laguna Sharks se afla la al doilea sezon in LNBM Getica 95 si se bucura de un sprijin important la fiecare meci, avand sala plina la partidele jucate acasa, indiferent de adversar! Acest lucru este posibil mai ales datorita unui numar mare de copii ce practica baschetul la clubul nostru, dar si a parintilor care ii sustin.

 

La pauza meciului dintre rechini si CSM Corona Brasov aveti sansa de a castiga un voucher Nike in valoare de 1.000 de euro!

 

Stiti procedura: achizitionati biletul online, veniti la sala sa ii sustineti pe rechini, iar daca sunteti printre cei 5 norocosi extrasi (extragerea se face pe baza seriei de pe bilet) la pauza mare concurati aruncand la cos de la mijlocul terenului pentru a castiga cei 1.000 de euro!

 

Laguna Sharks este singura echipa 100% privata din campionatul Romaniei, avand alaturi sprijinul esential al Institutiilor de Invatamant Lumina, cel mai puternic lant educational din regiune, dar si parteneri, branduri de renume precum Nike, Aqua Carpatica, Superbet, Tarsin sau Ferroli.

 

#ANewSharksEra #Season2 #LNBM #SharkSquad #NextGame #SharkStyle #Basketball #Bucharest

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.