Laguna steaua

Laguna Bucuresti vs. CSA Steaua Bucuresti

Grăbiți-vă să vă asigurați locul în Arena de Baschet din capitală, duminică de la ora 17:00, pentru a asista la partida cu numărul patru din play-out, în care primim din nou vizita echipei CSA Steaua. Militarii au la activ 21 de titluri de campioni ai țării, ultimul obținut în sezonul 1990/1991, iar în seria cu rechinii conduc cu 2-1. 

 

Sharks au cea mai tânără echipă din LNBM și sunt conduși de pe bancă de cel mai titrat antrenor care a antrenat vreodată în România, sârbul Milan Minic. Rechinii au câștigat ultima partidă directă cu scorul de 74-72, cu un coș în ultimele secunde ale întâlnirii marcat de fundașul american Devin Cooper. Seria de playout se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci partide. 

 

Vă așteptăm la o duminică în familie cu rechinii din București! Prețul unui bilet este de 20 de lei, accesul copiilor sub 6 ani fiind liber. 

 

Echipa bucureșteană Laguna Sharks se află la primul său sezon în Liga Națională Mozzart Bet și se bucură de un sprijin important la fiecare meci, având sala plină la partidele jucate acasă, indiferent de adversar! Acest lucru este posibil mai ales datorită unui număr mare de copii ce practică baschetul la clubul nostru, dar și a părinților care îi susțin. 

 

La pauza meciului dintre rechini și CSA Steaua aveți șansa de a câștiga un nou voucher Nike în valoare de 1.000 de euro!

 

Știți procedura: achiziționați biletul online veniți la sală să îi susțineți pe rechini dacă sunteți printre cei 5 norocoși extrași după seria biletelor la pauza mare concurați aruncând de la mijloc pentru a câștiga cei 1.000 de euro! 

 

 Laguna Sharks este singura echipă 100% privată din campionatul României, având ca parteneri branduri de renume precum Nike, Aqua Carpatica sau Ferroli, pe lângă sprijinul esențial al Instituțiilor de Învățământ Lumina, cel mai puternic lanț educațional din regiune.

 

#sharksquad #sharkstyle #lnbm #nextgame #basketball #bucharest

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.