Larock

LaRock Music Festival

Septembrie 2023 va fi o data speciala deoarece va marca prima editie LaRock Music Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de rock din Romania care se va desfasura timp de 3 zile consecutive pe Domeniul Cantacuzino in Floresti, Prahova.

 

Line-up-ul va fi electrizant, aducand pe scena artisti de top din spectrul rock, precum Vita de Vie, Byron, Alternosfera, Omul cu Sobolani, Phoenix, Cargo, Bucovina, White Mahala si multi altii.

 

Spatiul este extrem de generos si ne ofera aproximatix 150 ha. de natura in care se vor amenaja zone de camping si ralaxare, zone de street food plus parcare pentru masini si motociclete.

 

Vino sa sarbatoresti prima editie LaRock Music Festival pe 8, 9 si 10 septembrie 2023. Eveniment prezentat de Claudiu Cirtina.

 

08 SEPT.
PHOENIX
CARGO
BUCOVINA
ROSU VARA

 


09 SEPT.
VITA DE VIE
ALTERNOSFERA
BYRON
OMUL CU SOBOLANI
ROMB

 

10 SEPT.

WHITE MAHALA
SPITALUL DE URGENTA
MISTER C

 


LAROCK Music Festival isi propune sa aduca impreuna un line-up electrizant de trupe si  artisti de top ai scenei rock, atragand mii de fani entuziasti, dar si persoane dornice sa se bucure de 150 de hectare de spatiu verde inconjurat de copaci, zone de camping pentru corturi si rulote, zone de relaxare, delicii culinare si food trucks, ample facilitati de parcare pentru masini si motociclete, precum si spatii pentru artizani.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.