La multi ani dubee doo

La multi ani, Dubee Doo!

Sambata, 7 octombrie 2017, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru, Str. Blanari, nr. 14 (in Centrul vechi) Teatrul Dubee Doo va invita la spectacolul aniversar “La multi ani, Dubee Doo!”.

 

„La multi ani, Dubee Doo!” – bilete spectacol aniversar Teatrul Dubee Doo

 
Teatrul Dubee Doo implineste trei ani. Nu e mult, dar nici putin, dar stim sigur ca este inca o ocazie buna sa ne distram pe cinste. 

 

Dubee Doo este bufnita care, de trei ani, paseste alaturi de cei mici in taramul plin de bucurii, taramul povestilor Dubee Doo. A venit vremea ca cei mici sa ii faca o bucurie lui Dubee Doo, iar bucuria ei cea mai mare, acum la trei anisori, este sa aiba alaturi cat mai multi prieteni la petrecerea ei. Vom vedea impreuna care sunt invitatii surpriza si ce cadouri va primi bufnita sugubeata, vom dansa si vom canta.

Va asteptam, asadar, la petrecere!
 
Distributie: Adina Stan, Oana Ionescu si Smaranda Enache. Scenariu: Adina Stan.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.