La familia afis 2018

La Familia - Poveste de Cartier

“Fiecare zi e o poveste / O noua speranta-n fiecare zi / Aceeasi poveste de cartier / Si mereu te intrebi ce castigi de la viata!”


In urma cu 20 de ani, aceste versuri rasunau din casetofoanele multor fani ai trupei La Familia. “Poveste de cartier” purta in 1998 pozitia numarul 9 pe albumul “Nicaieri nu-i ca acasa”. Era cel de-al doilea album al La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atat pe caseta cat si pe CD si vandut in aproximativ 70.000 de exemplare in toata tara.

 

Nu rata un eveniment muzical mult asteptat...bilete la concert La Familia - Poveste de Cartier - Dupa 20 de ani

Pe 21 aprilie, la Arenele Romane, incepand cu ora 20:00


“Multumesc tuturor celor care au cumparat casetele La Familia... Anii '90 au fost foarte tulburi... Mama era profesoara la stat si tata lacatus mecanic. Noi eram 4 copii. Fara ajutorul fanilor mei, acum sigur eram unul dintre milioanele de romani din Italia, Germania ori Anglia. Le multumesc !”, spune Puya.


Sisu ii multumeste lui Dumnezeu ca “prin trairile pe care le-am avut am ajuns omul de azi si tot cu ajutorul Lui sper sa fiu si omul de maine. Le multumesc ascultatorilor care au avut incredere in mine, m-au sustinut in cele mai grele momente si au tinut prezent numele La Familia atunci cand eu eram absent.”


Atunci…


In 1998 muzica La Familia aducea realitatea din cartier in fata tuturor. Era filmul in versuri, discursul prin muzica, felul a doi tineri de a arata viata asa cum este ea. Salajeanul lui Puya si Sisu era, de fapt, cartierul fiecarui Bucurestean si, in extensis, al romanilor. Multi dintre cei norocosi, poate ca si in ziua de astazi, nu aveau ochi sa vada si nici urechi sa auda Cartierul. Puya si Sisu da! Povestea lor de cartier reunea povestea traita de unii, povestea auzita de altii cu povestea povestita: curse ilegale de masini, abuzuri in familii, conditii sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuti cu batai si certuri, care prin rebeliune incercau sa se rupa de niste tipare ce nu li se potriveau, gastile, greselile si tot ceea ce insemna strada anilor ’98.


Doi tineri au folosit muzica si au facut-o manifest. Manifest al nedreptatii. Manifest al celor neajutorati. Manifest al lui: “sa arunce cu piatra cine se stie fara de pacat”. Manifrest al unei societati in care Patul lui Procust crea monstri.


Acum…


La doua decenii distanta de acest moment, Puya si Sisu revin in fata fanilor intr-un concert la Arenele Romane, in data de 21 Aprilie, ora 20.00. Organizatorii pregatesc un cort incalzit, dar si un Bairam cu trupa – ocazie cu care fanii vor face poze cu artistii, vor lua autografe si vor depana amintiri.


Pe scena, invitatii La Familia vor fi: El Nino, Jianu, Stres, Samurai, Spectru.


Categoriile de bilete la concertul La Familia se impart astfel:

  • 50 lei Intrare Generala - pentru cei care vor sa asculte trupa La Familia ca acum 20 ani
  • 80 lei Early Entry - veti avea acces primii in locatie pentru a participa la probele de sunet si pentru a trai live o experienta pre-concert
  • 150 lei Bairam Ticket - include acces la un bairam cu trupa dupa concert: veti putea face fotografii, lua autografe si sta la povesti cu membrii La Familia

PROGRAM Concert La Familia - Poveste de Cartier:
14:00 – acces posesorii biletelor categoria VIP (cu participare la sound check); dupa participare la sound check se paraseste locatia si se reintra la 18:00
18:00 – Open Doors pentru cei care detin VIP Tickets si Early Entry
19:00 – Open Doors
20:00  – 23:00  Concert


REGULI DE ACCES:
Organizatorii anunta setul de reguli de acces valabile pentru concertul La Familia, “Poveste de cartier”, in data de 21 aprilie – Arenele Romane.


ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS!!! Se fumeaza doar in locurile special amenajate!


Portile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele incep la ora 20:00.


Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 18:00 (VIP Tickets and Early Entry) si 19:00 acces general.


Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Odata intrati in incinta Arenelor Romane, nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet. Posesorii de bilete VIP TICKETS vor primi un badge special pentru acces la sound check si la Baeram dupa concert.


Cumparatorii de bilete VIP sunt rugati ca dupa concert sa astepte in cort cu badge de Vip in fata scenei de unde vor fi preluati de o persoana care ii va insoti in backstage pentru participare la baeram care cuprinde urmatoarele:
1.    Poster semnat de catre artisti
2.    Poza cu artistii
3.    CD semnat de catre artisti


ATENTIE: PASTRATI BADGE VIP PE CARE LE PRIMITI LA INTRARE. In caz contrar, nu veti avea acces in backstage.


Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.


Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de cel putin unul dintre parinti, la randul sau posesor al unui bilet valid. Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.


Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.


INFORMATII UTILE:
Este interzis in zona de concert:
– accesul cu arme sau obiecte periculoase
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit)
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.