La familia afis 2

La Familia - Poveste de Cartier

“Fiecare zi e o poveste / O noua speranta-n fiecare zi / Aceeasi poveste de cartier / Si mereu te intrebi ce castigi de la viata!”


In urma cu 20 de ani, aceste versuri rasunau din casetofoanele multor fani ai trupei La Familia. “Poveste de cartier” purta in 1998 pozitia numarul 9 pe albumul “Nicaieri nu-i ca acasa”. Era cel de-al doilea album al La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atat pe caseta cat si pe CD si vandut in aproximativ 70.000 de exemplare in toata tara.

 

Nu rata un eveniment muzical mult asteptat...bilete la concert La Familia - Poveste de Cartier - Dupa 20 de ani

Pe 21 aprilie, la Arenele Romane, incepand cu ora 20:00


“Multumesc tuturor celor care au cumparat casetele La Familia... Anii '90 au fost foarte tulburi... Mama era profesoara la stat si tata lacatus mecanic. Noi eram 4 copii. Fara ajutorul fanilor mei, acum sigur eram unul dintre milioanele de romani din Italia, Germania ori Anglia. Le multumesc !”, spune Puya.


Sisu ii multumeste lui Dumnezeu ca “prin trairile pe care le-am avut am ajuns omul de azi si tot cu ajutorul Lui sper sa fiu si omul de maine. Le multumesc ascultatorilor care au avut incredere in mine, m-au sustinut in cele mai grele momente si au tinut prezent numele La Familia atunci cand eu eram absent.”


Atunci…


In 1998 muzica La Familia aducea realitatea din cartier in fata tuturor. Era filmul in versuri, discursul prin muzica, felul a doi tineri de a arata viata asa cum este ea. Salajeanul lui Puya si Sisu era, de fapt, cartierul fiecarui Bucurestean si, in extensis, al romanilor. Multi dintre cei norocosi, poate ca si in ziua de astazi, nu aveau ochi sa vada si nici urechi sa auda Cartierul. Puya si Sisu da! Povestea lor de cartier reunea povestea traita de unii, povestea auzita de altii cu povestea povestita: curse ilegale de masini, abuzuri in familii, conditii sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuti cu batai si certuri, care prin rebeliune incercau sa se rupa de niste tipare ce nu li se potriveau, gastile, greselile si tot ceea ce insemna strada anilor ’98.


Doi tineri au folosit muzica si au facut-o manifest. Manifest al nedreptatii. Manifest al celor neajutorati. Manifest al lui: “sa arunce cu piatra cine se stie fara de pacat”. Manifrest al unei societati in care Patul lui Procust crea monstri.


Acum…


La doua decenii distanta de acest moment, Puya si Sisu revin in fata fanilor intr-un concert la Arenele Romane, in data de 21 Aprilie, ora 20.00. Organizatorii pregatesc un cort incalzit, dar si un Bairam cu trupa – ocazie cu care fanii vor face poze cu artistii, vor lua autografe si vor depana amintiri.


Pe scena, invitatii La Familia vor fi: El Nino, Jianu, Stres, Samurai, Spectru.


Categoriile de bilete la concertul La Familia se impart astfel:

  • 50 lei Intrare Generala - pentru cei care vor sa asculte trupa La Familia ca acum 20 ani
  • 80 lei Early Entry - veti avea acces primii in locatie pentru a participa la probele de sunet si pentru a trai live o experienta pre-concert
  • 150 lei Bairam Ticket - include acces la un bairam cu trupa dupa concert: veti putea face fotografii, lua autografe si sta la povesti cu membrii La Familia
© Copyright Ticket Technologies 2018. Toate drepturile rezervate.