La doi pasi

La doi pasi de Mullingar

de John Patrick Shanley

Zilele însorite nu trebuie irosite, pentru că nu sunt multe, crede Rosemary, protagonista spectacolului nostru. Așa că îl invită pe Anthony, personajul masculin principal, la o plimbare. Deși cred, ca și Rosemary, că trebuie să ne bucurăm de zilele senine, eu, regizorul spectacolului nostru, n-am să vă invit la o plimbare, ci  la teatru. Pentru că povești de dragoste, precum cea dintre Anthony și Rosemary, nu sunt multe.

Cristi Juncu
 

Povestea se petrece în Irlanda zilelor noastre, în satul Killukan, aflat la 15 kilometri de Mullingar; un loc prozaic, care nu este celebru pentru nimic. Se află chiar la doi pași de viață.  

Tony este un bătrân în jur de șaptezeci de ani, care trăiește cu fiul său, Anthony, trecut de patruzeci de ani, iar în vecinătatea lor viețuiesc Aiofe şi fiica sa, Rosemary.

Ca orice poveste irlandeză adevărată, un fir epic se leagă de problema moștenirii proprietăților, după moartea părinților. Rosemary este sfâșiată între iubirea pe care i-o poartă lui Anthony și disperarea existențială care o macină. El este stângaci, rupt de toate, și nu știe nimic despre sentimentele ei. Într-un final, personajele reușesc să vorbească de lucrurile cu adevărat importante.

„Viața își apără secretele, iar binele care țîșnește din beznă e cel mai însemnat dintre ele" – spunea autorul, într-un eseu publicat în New York Times în 2013.

Premiera piesei a avut loc pe Broadway în Manhattan Theatre Club, în ianuarie 2014.
 

Regia: Cristi Juncu


Distribuția:

  • Anthony Reilly - Andi Vasluianu
  • Rosemary Muldoon - Cerasela Iosifescu
  • Tony Reilly - Ion Haiduc
  • Aoife Muldoon - Victoria Cociaş


Scenografia: Carmencita Brojboiu
Traducerea: Bogdan BudeşSala George Constantin

 

Atunci cand rata de incidenta este sub 3 la mie:

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu purtarea măştii de protecţie si NU este nevoie de Certificatul digital privind COVID-19.

 

Atunci cand rata de incidenta este intre 3 si 6 la mie:

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu purtarea măştii de protecţie și doar în condițiile prezentării Certificatului digital al UE privind COVID-19, pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore;
  • persoanele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni

Atunci cand rata de incidenta este peste 6 la mie:

Testele COVID nu mai asigură accesul clienților.

Accesul in sala de spectacol este permis numai cu masca de protecţie și doar cu certificatul digital emis pentru persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală în ultimele 6 luni.

 

 

Copiii cu vârsta de până în 12 ani sunt exceptați de la  obligația prezentării rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul  SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatului negativ certificat al unui test  antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, necesar pentru participarea la activități unde accesul este permis sub această condiție.”

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.