Samas afis1000

”La ce sa te astepti” - cu HEIDI MURKOFF

Asociația SAMAS va invită la evenimentul ”La ce să te aștepți” - cu HEIDI MURKOFF

Heidi Murkoff, autoarea celei mai vândute cărți despre sarcină din lume – La ce să te aștepti când ești însărcinată – vine pentru prima oară în România! Pe 2 noiembrie, între orele 10-13, la Grand Cinema & More, sala Epika, Heidi Murkoff va vorbi în direct cu părinții români despre sarcină, alăptare și îngrijirea copilului în primii 2 ani de viață. Evenimentul ”La ce să te aștepți” - cu HEIDI MURKOFF este organizat de Asociația SAMAS, în parteneriat cu editura Lifestyle Publishing, este moderat de Eli Roman și se bucură de participarea doctorului Mihai Craiu, medic primar pediatru și fondator al Spitalului Virtual pentru copii.

 ”La ce să te aștepți” - cu HEIDI MURKOFF  promovează educația perinatală în rândul părinților și viitorilor părinți. În România, rata mortalității infantile este de 6,7‰, un bebeluș mai mic de un an moare la fiecare 6 ore, iar 1 din 10 mame este minoră. Conform unui raport UNICEF România, 80% dintre decesele nou-născuților pot fi prevenite prin educație.


Fondurile obținute din vânzarea biletelor se direcționează către proiectul CUTIA Bebelușului, desfășurat de ASOCIAȚIA SAMAS.

Prețurile biletelor:

  • 180 lei  – preț early bird, valabil până la 1 septembrie
  • 250 lei – pentru biletele achiziționate în perioada 2 septembrie – 1 octombrie
  • 300 lei – bilet last minute – achiziționat după data de 1 octombrie

Urmărește pagina de facebook a evenimentului, pentru informații și oferte speciale.


Parteneri: Generali Asigurari, Aqua Carpatica Kids, Lifestyle Publishing, Grand Cinema & More

PARTENERI MEDIA: Radio Itsy Bitsy, Sfatul Parintilor, SuperBebe, Noi vrem părinți, 24life.ro, Pagina de Psihologie, Cel Mai Bun Tata, Femeia., mami.ro Revista Ioana, Mozaic Media, 360medical.ro, Magic Fm

Accesul la eveniment se face în baza biletului achiziționat prin BLT.ro.
Evenimentul va începe la ora 10.00, iar accesul în sală este permis de la ora 9. Nu se permite intrarea în sală cu băuturi sau mâncare.


În timpul evenimentelor se vor realiza fotografii și înregistrări video. Prin participarea la eveniment, vă exprimați acordul pentru a apărea în aceste materiale, care vor fi ulterior difuzate pentru a promova evenimentul.
Vă mulțumim!

  Banner-samas-1000.jpg (845 KB)

BILETE DISPONIBILE
Sambata, 02 Noiembrie 2019, ora 10:00Grand Cinema & More, Baneasa Shopping City, etaj 1SELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2019. Toate drepturile rezervate.