Afis komorebi

KOMOREBI

 

„KOMOREBI. Lumina care se filtreaza printre copaci” este drumul initiatic al unui barbat in lupta cu Frica. Este o poveste invaluita de dragoste, umor si curaj despre traume deconstruite, despre iubire si acceptare. Ce mai inseamna azi sa fii un „barbat adevarat”? O disectie actuala a parcursului catre sine si a impactului pe care il are descoperirea adevaratului chip, ascuns sub masti fabricate.

 

Discutia de la finalul reprezentatiei va fi moderata de psih. Silvia Ciubotaru (Guta), coordonatoarea proiectului In a Relationship, un proiect de educatie impotriva abuzurilor dedicat tinerilor.

 

Reprezentatia face parte din turneul „Fake it till you make it”, proiect cultural co-finantat de AFCN. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia administratiei fondului cultural national. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitea beneficiarului finatarii.

 

Silvia Ciubotaru a absolvit Psihologia la Universitatea Bucuresti si s-a specializat in psihoterapie experientiala. Lucreaza de peste 17 ani in proiecte de educatie si cultura pentru tineri, cum sunt Ideo Ideis sau In a Relationship

 

Text de Raluca Manescu
Cu: Denisa Nicolae, Liviu Romanescu, Teodora Velescu

 

Miscare scenica: Teodora Velescu
Compozitie muzicala: Mihai Dobre
Scenografie si costume: Elena Gheorghe
Pregatire muzicala: Oana Puscatu
Univers sonor si light design: Alexandros Raptis

 

Durata: 90 min (evenimentul va fi urmat de sesiune de discutii cu publicul si echipa artistica)


Spectacol recomandat 14+

Concept Denisa Nicolae si Liviu Romanescu
O productie Vanner Collective 2022

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.