Kids magic show teatrul de magie

Kids Magic Show

Teatrul de Magie va asteapta cu mic cu mare, in formula completa, sa luati parte la cele mai interesante si fascinante spectacole de magie pentru copii din Bucuresti.

 

Pentru zilele de weekend, Teatrul de Magie v-a pregatit un program special: Kids Magic Show&Workshop - un atelier de magie, atat pentru copii cat si pentru parinti, unde cei mici vor putea vedea si invata trucuri de magie.


Toate acestea se vor petrece in spatiul magic din strada Vasile Lascar 132, intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu. Trucurile de magie, jocurile şi animăluţele – toate va asteapta sa le descoperiti. Un program bine pus la punct ce va oferi o zi deosebita, atat celor mici, cat si parintilor.


Participand la Kids Magic Show veti avea parte de o ora magica petrecuta intr-o companie vesela, relaxanta, dar plina de mistere si de lucruri interesante ce asteapta sa fie descoperite, toate fiind incluse in pretul biletului.

 

Spectacolul va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascar 132 (intre Bvd. Dacia si Str. Eminescu) si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

 

Accesul in Casa Magicianului se face cu 15 minute inainte de spectacol.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.