Kebab afis suceava

Kebab

KEBAB, de Gianina Cărbunariu, este povestea a trei tineri români care, din motive personale, părăsesc țara din dorința de a se realiza în Irlanda. Motivul fiecăruia dintre ei este diferit dar, în același timp, este plin de speranță. Caruselul în care sunt prinși, ambiția dusă la extrem fac din ei victime și călăi. Textul abordează subiectul traficului de persoane, o realitate, din păcate, extrem de des întâlnită în țara noastră.

Regizorul Daniel Iordan, despre Kebab:


„Mesajul spectacolului este acela că avem destule resurse materiale și spirituale care ne pot face să ne dezvoltăm. Sigur, lucrând la acest proiect teatral cu acești tineri actori minunați - Ioana Nichita, Bogdan Amurăriței și nu în ultimul rând Răzvan Bănuț - am descoperit că atunci când provoci, în sensul bun, prin exerciții specifice artei actorului, se descoperă lucruri care pot da o tușă personală fiecărui caracter din piesă. Explorând mai mult, având curajul să meargă și mai departe, s-a descoperit că fiecare dintre cele trei personaje are o anumită biografie, fapt care duce inclusiv la faptul că, de cele mai multe ori, ajungi să nu mai judeci un caracter anume ba chiar sa-l aperi. Personajele acționează conform conceptului fiecăruia și de aici rezultă și drama.”

Regizorul Daniel Iordan i-a întrebat pe fiecare dintre actori ce anume este important în economia rolului sau al spectacolului:
Ioana Nichita: „Prin prezența aproape permanentă a sentimentului de frică în acest spectacol, sper să se nască în fiecare spectator curajul. Curajul de a lupta pentru fericirea sa, curajul de a cere ajutor, de a iubi și de a se lăsa iubit."


Bogdan Amurăriței: „Pentru mine acest spectacol vorbește despre dragoste și frică în același timp... despre oameni, despre bucuria de a găsi lumina și în cele mai întunecate colțuri.... despre dor, despre casă, despre goana după speranță."


Răzvan Bănuț: „Pentru mine, proiectul Kebab nu este un simplu spectacol de teatru. Noi nu inventăm personaje, noi descoperim niște oameni. Din punctul meu de vedere, tema generală a acestui proiect este singurătatea."

Gianina Cărbunariu este una dintre cele mai puternice voci din dramaturgia română contemporană. Textele ei au fost montate nu doar în Romania, ci și în importante teatre din Europa. Kebab, montat acum la Suceava, reprezintă a doua sa colaborare cu Teatrul „Matei Vișniec”, după spectacolul inaugural „Tigrul din orașul nostru”, regia Bobi Pricop.

Pretul unui bilet este:

 

30 lei - pret intreg

10 lei - studenti si pensionari

 7  lei - elevi din invatamantul preuniversitar

 


Echipa de producție:
Regizor: Daniel Iordan
Director imagine/ Foto: Augustin Bucur
Distribuție:
Mădălina – Ioana Nichita
Bogdan – Bogdan Amurăriței
Voicu – Răzvan BănuțLa intrarea în sala de spectacole este obligatorie prezentarea documentului care a stat la baza achiziției biletului cu preț redus (ex: carnet elev, student, cupon pensie).

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.