Bobina van graaf

Joia Nikolai Tesla- electricitate statica

Te-ai intrebat cum arata pe viu celebra bobina Tesla inconjurata de fulgere ? Cum functioneaza generatorul Van Graf si ce este o cusca Farraday ?

 

Acestea si multe altele ( peste 100 sa fim mai exacti ) te asteapta in fiecare joi sa le descoperi intr-un mod interactiv alaturi de cei mici intr-un spatiu inedit in peisajul Bucurestiului.

Transforma joaca  intr-un mod de intelegere a fizicii, a mecanicii, a geometriei, a opticii si multe altele folosind constructiile dedicate experimentarii intr-un mod sigur si interactiv.

 

Unde se petrece totul :

 

Casa Experimentelor este de fapt un muzeu interactiv, unde copiii de toate varstele au posibilitatea de a invata prin joaca, implicandu-se direct in desfasurarea de experimente din diverse domenii stiintifice.

 

In acest moment exponatele din cadrul centrului stiintific acopera 12 domenii printre care optica, acustica, electricitate, magnetism si mecanica. Vizitatorii au la dispozitie peste 100 de experimente din domeniile enumerate si pot interactiona in mod direct cu exponatele, scopul fiind acela de a implica copiii in desfasurarea experimentelor.   

 

Expozitia este una de tip hands-on, interactiva si incurajeaza curiozitatea si intrebarile, adresandu-se tuturor persoanelor cu varste de la 3 ani pana la 99 ani. Casa Experimentelor isi propune sa ofere o experienta unica de invatare prin joaca si testare, intr-un spatiu care invita la explorare.

 

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.