Jethro tull

JETHRO TULL performed by Ian Anderson

Formatia care a vandut peste 60 de milioane de albume in toata lumea este pregatita de un show special pentru fanii din Romania. „ JETHRO TULL performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce imbina muzica cu arta interpretativa si reuseste sa creeze o seara plina de magie pentru fanii rockului.


Dupa concertele sustinute in Statele Unite si Germania, legendara formatie revine in tara noastra impreuna cu Ian Anderson pentru a-i fascina din nou pe fanii romani cu amestecul lor fermecator de hard rock, sonoritati folk si tente de blues. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum „Aqualung”, „Thick as a Brick”, „Locomotive Breath”, „Too Old to Rock’n’Roll“ sau „Too Young to Die“.


In prezent trupa este formata din: Ian Anderson (flaut, voce, chitara acustica), Florian Opahle (chitara electrica), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (keyboards), David Goodier (bass), la care se adauga ajutorul lui Ryan O’Donnell, in domeniul vocal si teatral. Muzica lor isi are radacinile in blues-ul britanic al anilor \'60 si este marcata de o tonalitate vocala iesita din comun, careia i-a fost adaugat sound-ul flautului. Initial formatia canta un blues rock experimental, insa ulterior au inclus si elemente de rock clasic, folk, jazz sau art rock.


Ultimul concert Jethro Tull din Romania a avut loc in 2014 si s-a bucurat de un real succes in randul fanilor, fiind un eveniment soldout.  Membrii trupei sunt incantati sa isi revada fanii romani, alaturi de care s-au simtit excelent de fiecare data si le promit acestora o seara de neegalat.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.