Jazz mai 16 afis

Jazz in the city 5

Marți, 16 mai, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” așteaptă publicul la Jazz In The City V, alături de Maria Răducanu Quartet.

 

Maria Răducanu Quartet înseamnă întâlnirea dintre vocea românească a Mariei, chitara „suedeză” a lui Krister Jonsson, contrabasul „elvețian” al lui Christian Weber și bateria „germană” a lui Michael Griener.

 

Cântecele (de prin toată lumea și genurile muzicale ori compoziții ale Mariei și ale instrumentiștilor, etc.) sunt pretexte, puncte de sprijin, vehicule în oceanul muzicii, în căutarea sunetului primordial. O călătorie, deci. Navigatorii sunt unii de prim-rang, impecabili ca virtuozitate, fără să rămână blocați în ea. Pentru că nu prestidigitația îi interesează, ci lăsarea liberă a trăirilor prin melodie și multitudinea de moduri de a o cânta, sugera, contrazice, până la entropie, până nu mai știi cine, ce și la ce cântă.

 

Ce se va cânta? Jazz, ca să fim cuprinzători, pornind de la: folclor, muzică bisericească, romanțe, fado, hit-uri de Broadway sau cine-mai-știe-ce metafore.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.