Inundatia afis3

Inundatia

de Teodor Mazilu

 

"Intram in atelierul lui, in spatiul lui de joaca, in viata lui, in relatia lui cu un alt artist. Descoperim astfel un singur spatiu care inglobeaza totusi doua tipuri de pictori, doua tipuri de gandiri, doua tipuri de perceptii. Si asa ii cunoastem pe Emi si Olga - intr-un permanent joc despre care niciodata nu poti fi sigur daca e o adevarata cearta sau o noua forma de a-si explora relatia, de a se explica unul altuia, de a incerca sa se convinga unul pe celalalt sa-si dea dreptate. Printre panze, pensule, vopsea si betisoare parfumate, cei doi devin arhetipuri ale artistului indragostit - de viata, de arta, de dragoste, de obiecte, uneori chiar si unul de celalalt.”

In distributie ii veti intalni pe: Blanca Doba si Adelin Ilie
Regia: Luana Hagiu
Scenografia: Madalina Sandu

 

NOI CONDIȚII DE ACCES LA SPECTACOLELE TEATRULUI MARIA FILOTTI

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Așadar accesul publicului va fi permis pe baza prezentării dovezii vaccinării, sau trecerii prin boală, care se realizează doar prin intermediul CERTIFICATUL DIGITAL al UE privind COVID, disponibil la adresa https://certificat-covid.gov.ro/.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

BILETE DISPONIBILE
Vineri, 10 Decembrie 2021, ora 18:00Teatrul Maria Filotti, Str. Mihai Eminescu 2, BrailaSELECTIE LOCURI
© Copyright Ticket Technologies 2021. Toate drepturile rezervate.