Incepui dragoste noua sala palatului

Incepui dragoste noua

Spectacolul aniversar “Incepui dragoste noua” va reuni intr-un regal al muzicii populare si usoare o distributie de aur a scenei romanesti. Astfel, pe scena, alaturi de Mariana Ionescu-Capitanescu si Varu’ Sandel vor urca si colegii si prietenii lor: Constantin Enceanu, Steliana Sima, Petrica Matu Stoian, Maria Dragomiroiu, Draga Olteanu Matei, Ion Paladi, Nicu Paleru, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Elisabeta Turcu, Raoul, Anca Turcasiu, Nico, Oana Sarbu si Marcela Fota. Acompaniaza Orchestra “Lautarii” din Chisinau, dirijor maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana spectacolului va fi prezentatoarea TV Roxana Vasniuc.

 

Mariana Ionescu-Capitanescu si Varu’ Sandel – 25 de ani de cariera - Bilete la concert Incepui dragoste noua 

 

Mariana Ionescu-Capitanescu s-a nascut pe meleaguri gorjene si este, dupa un sfert de veac de cariera, una dintre cele mai iubite si apreciate soliste de muzica populara. Mariana a cules de-a lungul timpului cantece profunde din folclorul autentic oltenesc si le-a insufletit prin interpretarea plina de farmec si prin vocea sa speciala. Varu’ Sandel este cu siguranta cel mai cunoscut si iubit “var” al romanilor. Alexandru Pop, pe numele real, este actor, om de televiziune si interpret de muizca populara, avand o cariera bine definita in showbiz si cu o popularitate coplesitoare in randul publicului.


25 martie, ora 19:00, Sala Palatului - Spectacol aniversar: Incepui dragoste noua

O distributie de aur pentru sufletele romanilor!


Sambata, 25 martie, de la ora 19:00, in zi de mare sarbatoare pentru romani, Sala Palatului gazduieste un spectacol grandios, care va marca 25 de ani de la debutul de succes impliniti de Mariana Ionescu-Capitanescu si Varu’ Sandel. Cei doi vor fi acompaniati pe scena de o multime de artisti indragiti din muzica romaneasca, punand la cale un show de neuitat pentru spectatorii care indragesc muzica autohtona.

 

Spectacolul aniversar “Incepui dragoste noua” reprezinta un prilej pentru toti romanii sa isi bucure sufletele cu o distributie de exceptie a scenei romanesti!
   

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.