Valea cu parfum afis ian2020

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine…

„In valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…”, Horatiu Malaele urca pe scena alaturi de fiul sau, Bogdan Malaele. Alaturi de tata şi fiu, avem placerea de a o vedea pe Meda Victor, o tanara actrita, protagonista lungmetrajului „Nunta muta”.

 

Un spectacol care il aduce pe scena pe Horatiu Malaele alaturi de fiul sau - bilete In valea cu parfum de flori şi zumzet de albine… 

 

Un cuplu fericit, care traieste in atemporalul rural, are in sfarşit parte de o surescitare a vietii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Malaele), plictisit de eterna rutina şi veşnic cicalitoarea nevasta, hotaraşte ca ar fi momentul sa faca schimb de responsabilitati cu Lisa (Meda Victor). Asadar, sotul ramane cu treburile casnice, iar consoarta pleaca la cosit. E momentul ca in scena sa-şi faca aparitia Tatal (Horatiu Malaele), neindemanatic şi foarte miop. Ce se poate intampla intr-o gospodarie in care doi barbati incearca sa faca pe femeile? Este intr-adevar intretinerea unei gospodarii atat de grea pe cat se plange Lisa?


„In valea cu parfum de flori şi zumzet de albine…”, Edenul se preschimba in Tartar. O comedie burlesca, plina de bufonerii à la Stan şi Bran, menita sa ne descreteasca fruntile şi sa ne destinda inimile.


Distibutia: Horatiu Malaele
Bogdan Malaele
Meda Victor
Regia: Horatiu Malaele
Scenografia: Stefan Caragiu
Costume: Liliana Cenean

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.