Impro afis

Improvisneyland - Comedy show

Improvisneyland a aniversat anul acesta 14 ani de la înființare și promite un Mega-Show incendiar!

 

Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România. Dacă nu ai fost la noi la spectacole, probabil te-ai întâlnit cu noi la un training sau teambuilding al firmei sau poate la aniversarea sau nunta unui prieten, Improvisneyland aducând zâmbetul pe buze peste tot pe unde a pășit.

 

Dacă totuși, nu știi de unde să ne apuci, vă lăsăm mai jos câteva detalii despre noi:

  • Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute.
  • Improvisneyland este creatoarea Festivalului Național de Improvizație din România, primul, singurul și cel mai tare festival de improvizație autohton.
  • Improvisneyland predă beneficiile improvizației în cadrul Academiei de improvizație și are peste 1000 absolvenți fericiți.
  • Iar dacă încă mai eziți dacă să vii la acest spectacol unic, iți spunem atât: Improvisneyland este Campioana Impro Battle 2022, care recunoaște cea mai tare trupă de improvizație din România!

 

Improvisneyland face Comedy Impro Show în stare pură, cu audiență pentru întreaga familie, interactiv, spontan, fără limită de vârstă sau de râs!

Un spectacol organizat de Syarela Arts in colaborare cu Fundatia Ileana Mustata.

 

Distributie: Axel Moustache, Pavel Bârsan, Andreea Samson, Radu Ciobănașu, Mădălin Mandin, Doina Antohi, Andreea Mateiu, Beatrice Rubică.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.