Afis impostorul

Impostorul

27 martie este Ziua Mondială a Teatrului. Aceasta a fost sărbătorită pentru prima dată pe 27 martie 1962 și reprezintă un mod prin care artiști de pe întreaga planetă își arată aprecierea asupra contribuției speciale pe care această artă o aduce evoluției umane.

 

Anul acesta Teatrul Municipal Matei Vișniec sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului prin implicarea în Campania Naţională „Artiştii pentru artişti", eveniment aflat la cea de-a 19-a ediție și invităm publicul sucevean să fie alături de noi, să ne bucurăm de teatru și să oferim sprijin artiștilor aflaţi în dificultate.

 

Evenimentul Campania Naţională „Artiştii pentru artişti" este un stimulator al solidarităţii de breaslă, un resort financiar pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate și existenţă, se va desfășura în perioada 15 martie – 15 aprilie 2023.

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se vor vira în contul special deschis de Asociația UNITER Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

 

Astfel, în data de 26 martie, de la ora 19:00, se va juca pe scena teatrului sucevean spectacolul Impostorul, de Molière, regia Mădălin Hîncu, în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti" inițiată de Uniunea Teatrală din România.

 

IMPOSTORUL
Text: Molière
Traducere: Doru Mareș
Regie și adaptare: Mădălin Hîncu
Scenografie: Răzvan Bordoș
Lighting design: Costi Baciu
Video design: Mihai Nistor
Distribuția: Horia Butnaru, Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Cristina Florea, Răzvan Bănuț, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Bogdan Amurăriței
Cu participarea: Sebastian Rațiu, Alexandru Polonic, Ciprian Boca

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.