Trif afis

Iata! Vin colindatorii!

O asociere de talent, o ocazie unică de mare încântare pentru cei ce iubesc muzica vie și nealterată. Daniel Trifu și Trio Vatra Neamului din Chișinău  au pregătit un concert de colinde ce vă  oferă ocazia de a regăsi tradițiile pierdute,tihna și  bucuria colindatului ce aduce BUCURIA purificării spirituale înainte de Crăciun! Nu uitați, SĂRBĂTORILE se petrec doar ROMÂNEȘTE!

 

Trio Vatra Neamului

Dulcea Moldovă dăruiește permanent de secole  oameni cu mare dragoste pentru cântec,  oameni ce dealungul vremurilor au păstrat identitatea neamului cântând pentru semeni. În  prag de SĂRBĂTORI  vă  oferim ocazia de a vă  bucura sufletele cu 3 măndre moldovence de peste PRUT ce și- au împletit talentul într-un un vârf de lance muzical ce croiește drum colindului autentic oferit din tot sufletul spre desfătarea sufletelor sensibile! Nu stați  pe gânduri și  alaturați- vă tuturor celor care stiu că  SĂRBĂTORILE de CRĂCIUN se petrec doar ROMÂNEȘTE!

 

Daniel Trifu

Întâlnire cu un artist ce încântă publicul nu doar  prin voce ci și  prin ținuta nobilă. O prezență extrem de galantă, frumos îmbrăcată pe fundal de propriul taraf de la care răzbat acorduri muzicale precum cele de odinioară, fie cu iz interbelic sau de petrecere, toate întregesc vocea lui Daniel Trifu, voce specială ce are ca liant de bază  studii teologice, CONSERVATORUL și  bineînțeles HARUL de a cânta  și  încânta oamenii. Asadar, la vreme de mare sărbătoare veniți să- l ascultați pe Daniel Trifu într-un  concert de colinde ce promite să vă  aducă în  inimi tot ce este  mai greu de găsit în ultimul timp...LINIȘTEA și TIHNA neamului românesc!

 

Vă așteptăm!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.