Iaacovi si leident afis

Iacovi si Leidental

Productie a Teatrului de Vest Resita

Autorul: Hanoch Levin
Traducator: Ada-Maria Ichim
Distributia:
Iaacovi – Calin Stanciu jr.
Leidental – Bogdan Spiridon
Ruth – Alina Ilea
Regia: Mihaela Lichiardopol
Scenografia: Geta Medinschi
Muzica: Almasi Gabriel si Adrian Mardan


Spectacolul prezinta prietenia dintre doi barbati tineri, prietenie exceptionala, care pare a se confunda, chiar, cu iubirea. E vorba despre Iaacovi si Leidental, doi prieteni care se bucura de clipe minunate impreuna. Insa, Iaacovi incepe sa simta ca prietenia aceasta il sufoca, il tine inchis ca intr-o cusca, si se decide sa evadeze din aceasta relatie jignindu-l pe Leidental. Apoi, pleaca sa simta gustul libertatii, sa se bucure de viata. De o alta viata! Iaacovi o intalneste pe Ruth, pe femeia fatala cu pretentii de artista, in realitate, o femela in cautarea barbatusului. Din acest moment, apar complicatiile in viata celor doi fosti prieteni. Iaacovi crede ca se indragosteste de Ruth, iar Leidental, incercand sa-si recupereze prietenul, se indragosteste de aceeasi femeie. Urmeaza un joc de tradari, reveniri, confruntari, abandonuri si regasiri.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.