Horia brenciu 25 ani concert afis

Horia Brenciu - Concert Aniversar

In aceasta iarna, Horia Brenciu aniverseaza 25 de ani de cariera printr-un concert extraordinar, pe 7, 8 si 9 decembrie, la Sala Palatului.


Cand ma gandesc la viata mea si la tot ce mi s-a-ntamplat in 25 de ani, stiu ca sunt cel mai norocos om din lume. Si totusi, sunt doar primii 25...”, spune Horia Brenciu, referindu-se la tot ceea ce au insemnat pentru el cei 25 de ani de cariera:  7 ani la TVR, 6 ani la Antena 1, 5 ani la ProTV si 2 ani la National TV, dar si multe turnee si concerte in Bucuresti si in tara. Printre proiectele sale de succes se numara: Robingo, Neatza, Om sarac, om bogat, Vocea Romaniei, X Factor, albumele: „35”, „37”, „40+”, dar si numeroase spectacole pe scenele din tara si strainatate.

 

Artistul aniverseaza 25 de ani de cariera - nu rata bilete Horia Brenciu in concert extraordinar la Sala Palatului pe 7, 8 si 9 decembrie, ora 20.00


„Si-au fost emisiuni de televiziune, de radio sau filme. Au fost concerte, turnee, intalniri sau lansari. Si-au fost zambete, lacrimi sau dezamagiri. Si-au fost toate ce pot exista intr-o viata de om si inca multe altele”, trece in revista Horia Brenciu. Iar toate acestea merita sarbatorite! Artistul pregateste un concert extraordinar la Sala Palatului pe 7, 8 si 9 decembrie prin care sarbatoreste 25 de ani de cariera, tradusi in mii de ore de repetitii si de momente live, mii de ore de muzica si entertainment de cea mai buna calitate. „Si-au fost toate ce pot exista intr-o viata si multe altele”, rememoreaza artistul, bucuros ca a simtit mereu publicul de partea sa. Celor care i-au fost mereu alaturi li s-au adaugat an de an oameni noi pe care artistul si-a dorit sa-i rasplateasca din plin cu muzica buna si momente indelung pregatite. „Si noi... am ramas impreuna! Eu si voi, cei care ma urmariti acum!”, spune Horia cu satisfactie si multumire.

 

Nu rata concertul Horia Brenciu din iarna aceasta - un spectacol memorabil pentru a aniversa 25 ani de cariera


Artistul lucreaza inca de anul trecut la spectacolele din 7, 8 si 9 decembrie care vor sarbatori anul acesta cei 25 de ani de cariera, din dorinta de a le oferi fanilor sai momente de neuitat. „Familia mea sunt cei de acasa, orchestra mea si voi, cei care ne urmariti”, marturiseste Horia Brenciu emotionat, adaugand ca nu poate separa aceste lucruri. „Toate imi dau energie, putere si de la fiecare in parte am invatat sa fiu mai bun”. Cu toate acestea, Horia nu stie inca daca va folosi fum, laser sau lumini speciale, nu stie inca ce melodii vor ramane pentru spectacolul final, nu are idee ce o sa imbrace, dar stie sigur ca va face tot posibilul pentru a transforma serile de concert in ceva memorabil.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2023. Toate drepturile rezervate.