Holograf best ballads februarie 2018

HOLOGRAF - Best Ballads

Dupa inca un an plin de concerte si de spectacole de succes, trupa Holograf isi planuieste calendarul pentru 2018 anuntand “Best Ballads", de Valentine's Day, la Sala Palatului.

Astfel, pe 14 Februarie 2018, declaratiile de dragoste vor curge timp de mai bine de doua ore de muzica live, pe ritmurile celebrelor balade precum “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti asa frumoasa”, “Ti-am dat un inel” sau “Dragostea mea”.

 

Un cadou muzical de la Holograf - doua ore magice cu cele mai frumoase balade - cumpara bilete HOLOGRAF - Best Ballads - pe 14 februarie 2018, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00


 "Concertele de ziua indragostitilor au fost o traditie pentru noi. Am renuntat la aceasta traditie pentru o perioada, dar acum revenim la ea cu cea mai mare placere. Pentru ca melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile si definesc perfect dragostea. Va fi o seara cu cele mai bune balade de dragoste Holograf.” declara Dan Bittman.

 Acum, in prag de sarbatori, un cadou inspirat pentru prietenii indragostiti sau chiar pentru parintii nostalgici ar putea fi chiar doua bilete la concertul Holograf “Best Ballads”.

 Chiar daca muzica Holograf este, de multi ani, un laitmotiv al evenimentelor importante din viata noastra si face parte din reteta succesului oricarui eveniment privat, experienta de a trai live emotia si muzica Holograf merita incercata si repetata.

 Difuzate la radiourile importante si cunoscute de generatii intregi, hiturile celor 5 muzicieni pot completa declaratiile emotionante si buchetele de flori. Spectacolul de Valentine's Day este organizat de Sublime Romania si promovat de HTag PR si deschide seria de evenimente publice mari ale trupei Holograf in anul care vine.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.