Hoho dej afis

HO-HO-HO MOS CRACIUN - DEJ

Spectacol de Craciun pentru copii - cu mascote și personaje - la Centrul Cultural Arta DEJ

 

Vrei să vină anul ăsta Moș Crăciun la copilul tău? Atunci te așteptăm la spectacolul Ho Ho Ho Moș Crăciun, cel mai frumos show pentru copii, dedicat copiilor și întregii familii.

 

Moș Crăciun și invitații săi surpriză vin la DEJ vineri 3 decembrie , unde vă așteaptă cu mic, cu mare, pentru a ne distra împreună la ora 18:00 .

 

În pragul Crăciunului, în casa celor cei mai îndrăgiți șoricei ai copilariei, pregătirile sunt în toi. Și în Satul lui Moș Crăciun, se întâmplă lucruri magice, însă nimeni nu știe că sacul Moșului plin cu cadouri a dispărut!

 

Alătură-te șoriceilor veseli și participă la căutarea sacului lui Moș Crăciun împreună cu ghidușul spiriduș și omul de zăpadă care adoră îmbrățisările călduroase.

 

Un spectacol plin de viață, culoare și aventură. Recomandat pentru copiii de + 2 ani.

 

Producator: Golden Party

 

Locația: Centrul Cultural Dragan Muntean DEVA
Data: sambata 4.12.2021 ora 11:00 si 17:00

 

Preț:

50 lei/ acces general (preț valabil atât pentru copil, cât și pentru adulți).

Copiii sub 2 ani au acces gratuit (cu dovada certificat de naștere), însă nu au loc asigurat.

 

Atenție!

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde (disponibil pe https://certificat-covid.gov.ro/)  respectiv a unuia dintre următoarele documente:

-  dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

-  dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Documentele vor fi verificate de staff-ul organizatorilor și de personalul care va asigura paza și protecția evenimentului. Unicul scop al procedurii de verificare este acela de a permite sau de a refuza, după caz, acceptul spectatorilor în spațiul dedicat evenimentului.

În cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egala cu 12 ani, nu este obligatorie testarea pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este obligatoriu ca masca să acopere nasul și gura.

Este obligatorie respectarea distribuirii locurilor în spațiul de eveniment. Organizarea spațiului a fost realizată în conformitate cu normele de distanțare impuse de contextul actual.

 

IMPORTANT:               

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 0-2 ani (neîmpliniți)  au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiti de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 40 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu intarziati!

Atenție, se filmează și se fotografiază!

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.