Image001

Hip Hop Takeovers #25

Sambata, 12 iunie, incepand cu ora 16:00, are loc a 25-a editie ‘hip hop takeovers’, la Godai, pe strada Gara Herastrau 2: FREEDOMINATION.

Formatul evenimentului va fi alcatuit din mese, mai exact mese de cocktail cu scaune, de 4 persoane si mese sitting de maximum 8 persoane, alaturi de un numar limitat de bilete single, asa ca va incurajam sa va rezervati locul din timp, prin confirmarea rezervarilor meselor telefonic.

Participarea la eveniment se va face doar in grup la masa, fiind permisa doar in urmatoarele scenarii:

1) pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

2) persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore

3) rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, alaturi de masca individuala obligatorie. De asemenea, va exista un spatiu alocat, asigurat de partenerii de la Revive Health, unde cei ce nu se incadreaza in cele mentionate anterior se pot testa.

Ne dorim sa resimtim prin muzica si vibe esenta evenimentelor din trecut, de aceea incurajam o colaborare intre organizatori si participanti, respectand conduita sociala in prevenirea raspandirii SARS-CoV-2.

Pretul unui bilet este de 70 de lei.

V-am obisnuit cu o audienta numeroasa, dar tinand cont de situatia actuala si normele legale in vigoare, numarul participantilor este extrem de limitat, fiind posibil doar prin achizitionarea biletului in avans, rezervandu-se mese nominal, pastrand astfel un control total si tinand cont de norma legislativa actuala.

Telefon info: 0743.110.329 / 0735.658.904

Muzica: TBA. Acces: in baza biletului pana in ora 18:00, la masa alocata.

Atentie: numar limitat de locuri, fara posibilitatea achizitionarii la intrare.

Locatie: Godai – food & social fusion.

Parteneri: Carlsberg, Pop-Cola, Mysterium by Jidvei, Jagermeister Manifest, Evian, Granini Romania, Vitamin Aqua, Somersby, Kronenbourg Blanc, Revive, BLT.ro.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.

Minorii nu pot participa la acest eveniment.

In vederea promovarii brand-ului ‚hip hop takeovers’ si a celor partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrari audio, care pot contine vocea si imaginea voastră.

Participarea la eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi aceste materiale video/audio/foto pe platformele de Social Media si pe ale partenerilor nostri.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.