Hiphop24 afis2

Hip Hop Takeovers #24 / Pescariu

Sambata, 3 octombrie, incepand cu ora 16:00, are loc a 24-a editie ‘hip hop takeovers’, la Pescariu Sports&Spa, pe str. Glodeni 1-3, intr-o zona noua, in care n-au mai fost evenimente pana in prezent.


Formatul evenimentului va fi alcatuit exclusiv din mese, mai exact mese de cocktail cu scaune, de 4 persoane si mese sitting de maximum 6 persoane. Numarul total este limitat, asa ca va incurajam sa va rezervati locul din timp. Nu se va servi bautura la bar.

Participarea la eveniment se va face doar in grup la masa, cu toate datele necesare colectate in prealabil, alaturi de masca individuala obligatorie. Ne dorim sa resimtim prin muzica si vibe esenta evenimentelor din trecut, de aceea incurajam o colaborare intre organizatori si participanti, respectand conduita sociala in prevenirea raspandirii ‘COVID19’.

 

Pretul unui bilet este de 70 de lei. V-am obisnuit cu o audienta numeroasa, dar tinand cont de situatia actuala si normele legale in vigoare, numarul participantilor este extrem de limitat, fiind posibil doar prin achizitionarea biletului in avans, rezervandu-se mese nominal, pastrand astfel un control total si tinand cont de reperele distantarii sociale.
  

  • Muzica: TBA.
  • Acces: in baza biletului pana in ora 19:00, la masa alocata.
  • Atentie: numar limitat de locuri, fara posibilitatea achizitionarii la intrare.
  • Locatie: Pescariu Sports&Spa.
  • Parteneri: Carlsberg, Granini Romania, Somersby, Kronenbourg Blanc, Vitamin Aqua, Pop-Cola, Jidvei.

    Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.
    Minorii nu pot participa la acest eveniment.


In vederea promovarii brand-ului‚ hip hop takeovers’ si a celor partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrari audio, care pot contine vocea si imaginea voastră. Participarea la eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi aceste materiale video/audio/foto pe platformele de Social Media si pe ale partenerilor nostri.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.