Hip hop new km afis

hip hop takeover: a new km 0

Va invitam sambata, in data de 29.08, incepand cu ora de check-in 17:00, la un nou eveniment, post-pandemie, marca ‘hip hop takeovers’. Dupa o pauza de aproximativ jumatate de an, vrem sa petrecem pe timp de zi, spre lasarea serii, pana la maximum 23:30.


Formatul evenimentului va fi alcatuit exclusiv din mese, mai exact mese de cocktail cu scaune, din maximum 4 persoane si mese sitting de maximum 6 persoane, dedicate membrilor aceleasi familii. Numarul total este limitat, asa ca va incurajam sa va rezervati locul din timp. Nu se va servi bautura la bar.


Participarea la eveniment se va face doar in grup la masa, cu toate datele necesare colectate in prealabil, alaturi de masca individuala obligatorie. Ne dorim sa resimtim prin muzica si vibe esenta evenimentelor din trecut, de aceea incurajam o colaborare intre organizatori si participanti, respectand conduita sociala in prevenirea raspandirii COVID19.


Pretul unui bilet este de 90 de lei si cuprinde pe langa locul la masa, o sticla de vin alocata acesteia, cat si pairing cu tapas. V-am obisnuit cu o audienta numeroasa, dar tinand cont de situatia actuala si normele legale in vigoare, numarul participantilor este extrem de limitat, fiind posibil doar prin achizitionarea biletului in avans, rezervandu-se mese nominal, pastrand astfel un control total si tinand cont de reperele distantarii sociale.


Meniul de bauturi va fi cel clasic ‘hip hop takeovers’, dar vom dispune si de o varietate culinara asigurata de gazdele noastre, Gradina Urbana.

 

  •     Telefon info: 0743.110.329 / 0735.658.904
  •     Muzica: DJ Amilly.
  •     Acces: in baza biletului pana in ora 19:00, la masa alocata.
  •     Atentie: numar limitat de locuri, fara posibilitatea achizitionarii la intrare.
  •     Locatie: Gradina Urbana.
  •     Parteneri: Jägermeister, Carlsberg, Granini Romania, Somersby, Kronenbourg Blanc, Bumbu, Evian, Vitamin Aqua, Pop-Cola, Jidvei.
  •     Ne rezervam dreptul de a selecta clientela.
  •     Minorii nu pot participa la acest eveniment.

In vederea promovarii brand-ul ‚hip hop takeovers’ si a celor partenere, în cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrari audio, care pot contine vocea si imaginea voastră. Participarea la eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi aceste materiale video/audio/foto pe platformele de Social Media si pe ale partenerilor nostri.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.