Bilete harlem globetrotters bucuresti

Harlem Globetrotters

Bucurati-va de Basket!

Intotdeauna cand avem ocazia sa vedem live magicieni ai jocului de basket este o bucurie pentru toti iubitorii de basket!


O ocazie de exceptie pentru a vedea un spectacol de baschet unic - bilete la THE ORIGINAL HARLEM GLOBE TROTTERS in Romania!


Va asteptam la Sala Polivalenta Bucuresti, in data de 1 iunie 2017 pentru a vedea un spectacol basketbalistic de exceptie prezentat de THE ORIGINAL HARLEM GLOBETROTTERS.

Spectacolul face parte din un turneu cu alte trei spectacole sustinute in alte orase mari din tara. Distractia va fi la ea acasa, asta este garantat!

 

Harlem Globetrotters combina abilitatile de jucatori de baschet cu carisma si showmanship, oferind spectatorilor o experienta completa ce reuseste sa mentina audienta captivata pe intreaga durata a evenimentului. La origine, echipa a fost fondata inca din anul 1926 si de atunci au incantat cu prestatiile lor peste 144 milioane de fani din 122 de tari de pe tot globul.

 

Demonstratiile baschetbalistilor americani vor fi pe gustul intregii familii, tinand publicul in priza cu indemanarea lor care uimeste de fiecare data. In cazul unora dintre evenimente inainte show-ul propriu zis al baschetbalistilor americani vor avea loc si scurte evolutii ale echipelor locale. Unele dintre evenimente vor beneficia si de sustinerea unui artist local.

 

Programul evenimentelor sustinute de Harlem Globe Trotters in Romania este urmatorul:

  • Cluj Napoca - 30 mai 
  • Bucuresti - 01 iunie 
  • Craiova - 02 iunie

Toate demostratiile vor incepe de la ora 19.00.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.