Halloween castelul bran 2017

Halloween la Castelul Bran: Revelionul Vampirilor

Contele anunta cea mai tare petrecere a anului: Revelionul Vampirilor la Castelul Bran! Organizat pe 28 octombrie 2017, evenimentul marcheaza Halloween-ul mult asteptat de cei care iubesc sa se costumeze de groaza si sa sculpteze dovlecii. Contele, Vlad Tepes, ielele, personajele noptii, vinul rosu, votca neagra, bomboanele, liliecii, muzica si efectele speciale sunt ingredientele unei nopti de neuitat. La care se adauga spectacolul costumelor purtate cu atâta bucurie de petrecareti. De altfel, cele mai inspirate costume vor fi premiate chiar in seara evenimentului.


Si pentru ca oaspetii au devenit, de la an la an, mai multi, mai pretentiosi si mai hotarâti sa se distreze pana la rasaritul soarelui, Contele a pregatit mai multe variante ale noptii de Halloween: un tur de groaza in Castelul Bran, pâna la miezul noptii, unde un bilet pentru adulti este 70 lei iar pentru copii 35 lei si o petrecere mostruoasa la cort, pana in zori, doar pentru cei care si-au serbat majoratul, unde un bilet costa 180 de lei, turul Castelului Bran fiind inclus.  In plus, Contele organizeaza o seara magica la Restaurantul Casa de ceai, cu un meniu in valoare de 450 lei, pentru cei care vor sa se rasfete si sa se distreze la cele mai inalte standarde.

 

Revelionul Vampirilor – petrecere exploziva de Halloween la Castelul Bran


Turul de groaza al Castelului Bran debuteaza la ora 19.00, cortul da startul petrecerii la ora 21.00, iar oaspetii de seama ai Restaurantului Casa de ceai sunt asteptati incepand cu ora 20.00. Contele a pregatit cu aceasta ocazie o serie de surprize, vizitatorii nu trebuie decat sa-si pregateasca costumele si dispozitivele media pentru fotografii de neuitat!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.