Haimanaua afis 2018 mai

Haimanaua

dupa Victor Eftimiu in regia lui Dan Tudor


Povestea piesei "Omul care a vazut moartea" de Victor Eftimiu, pe care se bazeaza spectacolul "Haimanaua", vorbeste despre planurile electorale date peste cap intr-un oras de provincie.

 

Un spectacol ce surprinde prin versatilitatea montarii - bilete Haimanaua - un eveniment din distributia caruia fac parte Anca Turcasiu, Adela Popescu, Dan Tudor, Tudorel Filimon, Dragos Ionescu si Andrei Duban.


Teatrul Nottara gazduieste in luna mai, pe 7 si 8 mai, ora 19, spectacolul Haimanaua, in regia lui Dan Tudor. Este o adaptare dupa comedia lui Victor Eftimiu.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.