Hagi tudose cortina afis

Hagi Tudose - Constanta

Un spectacol uimitor, "Hagi Tudose"-de Barbu Stefanescu Delavrancea, în regia lui Dan Tudor la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta.


Publicul spectator, va avea parte de un adevărat regal actoricesc și regizoral. Într-un spațiu situat în viitor, o poveste din trecut adusă cu umor în zilele noastre, o poveste vorbind despre generozitate, despre cumpătare, despre iubire... o montare ce îmbină absurdul și firescul scenic, tragicul și comicul, redând  astfel prospețimea unui personaj ce aparține tuturor timpurilor.

Virgil Ogășanu interpretează extraordinar personajul Hagi Tudose, făcând poate cel mai mare rol al său din ultimii ani.


Un spectacol antologic, de neratat, în care veți putea urmări evoluția unei distribuții prestigioase și numeroase: Costel Constantin, Adela Mărculescu, Virginia Mircea, Ana-Ioana Macaria, Elvira Deatcu, Tudor Istodor, Marius Drogeanu, Cosmin Seleși, Dragoș Ionescu, Tudorel Filimon, Eugen Cristea, Orodel Olaru, Afrodita Androne, Ana-Maria Lazăr.

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
Luni, 18 Mai 2020, ora 19:00Casa de Cultura a Sindicatelor ConstantaSELECTIE LOCURI

ALTE SPECTACOLE RECOMANDATE

© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.