Grounded unteatru afis

Grounded

GROUNDED de George Brant - spectacol musafir la Unteatru


O femeie-pilot de bombardier devine mama si sotie, dar atunci cand se intoarce din concediul de maternitate si isi doreste sa zboare din nou, sistemul o ‘recicleaza’ si o trimite sa piloteze drone in desert.
E posibil pentru o fiinta umana sa mearga la razboi in fiecare zi si apoi seara, sa-si sarute fetita de noapte buna?
Poate fi inlocuit zborul cu un job intr-o rulota in mijlocul desertului?


Cum faci fata atunci cand devii constient ca ‘TOTUL SE INREGISTREAZA’?

Spectacolul GROUNDED, regizat de Ligia Ciornei, isi propune sondarea unui moment existential extrem, acela al inceputului dezumanizarii unei femei-pilot de bombardier.


Desi premizele textului contureaza un personaj feminin masculinizat prin prisma ‘uniformei’ pe care o poarta, creatorii spectacolului si-au propus sa descopere fragilitatea fiintei umane si mai ales a unei femei, care, desi obsedata de adrenalina zborului, pastreaza intacte instinctul, emotia si puterea de a iubi.


Epoca moderna suprapune existentele si arhiveaza toate momentele vietii noastre. Este epoca BIG BROTHER, in care ‘Totul se inregistreaza’. Tocmai de aceea, un rol important in spectacol il joaca montajul video live si live sound design-ul.
Originalitatea montarii consta in dialogul armonios acordat intre actorie, sunet si montaj-video, toate trei intamplandu-se in timp real, pentru recuperarea unui prezent gata oricand sa se dizolve in ‘GRI’.

traducerea Isabela Neamtu
cu Isabela Neamtu
regia Ligia Ciornei
live sound design Marian Citu
light design Dragos Margineanu
scenografia Andreea Sarau

o productie Doctor’s Studio

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.