Grigore lese la dalles

Grigore Lese La Dalles

Grigore Lese, cel mai cunoscut interpret de muzica traditionala romaneasca, va sustine un concert la Sala Dalles joi, 26 octombrie 2017, incepand cu ora 19:00.

 

Traditiile si muzica romaneasca se intalnesc intr-un spectacol aparte pe scena Salii Dalles - bilete Grigore Lese la Dalles!

 

Pe 26 Octombrie 2017, ora 19:00


A horit prin toata lumea, iar cantecele maramureseanului Grigore Lese au dus traditiile romanesti in toata lumea, pe toate continentele. Artistul a petrecut ani de-a randul culegand si interpretand cantece traditionale romanesti, cultivand si promovand prin maniera-i unica de interpretare, autenticitatea folclorului romanesc.


Prin cantul sau unic, maestrul  Grigore Lese alaturi de invitatii sai:  Maria Chifu - fagot , Olga Podobinschi – pian,  Mihaela Pletea – soprana  vor recrea atmosfera si  imaginea satului de odiniora, a cetei de colindatori si a comunitatilor satesti.


“Cantecele nu sunt impietrite, se inmoaie si dau rod dupa cum sunt oamenii, reusind sa duca lumea, sa izbaveasca, sa dea lumina” spune Grigore Lese si suntem convinsi ca la Dalles vom simti dorul si satul cu atmosfera si frumusetile lui de odinioara.


Va asteptam cu emotie si bucurie sa sarbatorim una dintre cele mai mari sarbatori ortodoxe, Sf. Mare Mucenic Dimitrie, alaturi de maestrul Grigore Lese, pe scena salii Dalles!

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.