Poster garou

Garou - Concert Extraordinar

CONCERT EXTRAORDINAR
GAROU
25 OCTOMBRIE, SALA PALATULUI, ORA 19.00Dupa o perioada scurta de asteptare, suntem bucurosi sa va anuntam extraordinara veste : Garou ne-a confirmat ca pe 25 octombrie vine la București nerăbdator să-și întâlnească fanii!!!


Garou prezentă la Bucuresti un eveniment extraordinar „GAROU IS BACK” ca parte a turneului mondial – 25 octombrie 2022, Sala Palatului!


Garou este poate unul dintre cei mai strălucitori, mai fermecători si mai carismatici cântăreți ai lumii francofone din ultimele două decenii. Marele lui talent este bine cunoscut publicului din întreaga lume, iar vocea răgusita si sexy, imaginea macho și romantismul fac sa bata intens inimile femeilor. La sfârșitul anilor 90, a intrat în spatiul muzical incălcand toate canoanele:  in 1997 rolul Quasimodo din musicalul „Notre Dame de Paris” l-a transformat dintr-un artist necunoscut din Quebec, în vedetă mondială. Garou are in palmarez zece albume de studio, concerte in locatii prestigioase, duete cu vestiti muzicieni pop (Celine Dion, Robbie Williams, Rob Thomas și multi altii), prestatia la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Vancouver, jurat în versiunea franceză a emisiunii „Voce”, actor in filme, precum și participarea la programul celebrului Cirque du Soleil.

În 2022, Garou reia turneul „ Garou is back”, fiind amânat anterior din cauza pandemiei. Întoarcerea în toate sensurile cuvântului - viața continuă! Garou este întotdeauna recunoscut și imprevizibil.


Programul include hituri din diferiți ani, compoziții rock din repertoriul „marilor” și melodii în stilul soul din cel mai recent album Soul City. Soul în traducere inseamna „suflet”, iar Garou depune tot sufletul în aceste compoziții. Soul City este o călătorie în trecut, în acea perioadă în care tânărul artist necunoscut interpreta in mici localuri ( baruri), iar vocea sa unica de bariton, cu raguseala caracteristică, se îmbina de minune pentru compozitiile funk, soul, rhythm & blues. Cu trecerea anilor, popularitatea a crescut, dar soul-ul, ca stil și atitudine, a rămas. Se pare că experimentul a funcționat.


Din spusele lui Garou, care de câțiva ani, nu a înregistrat discuri noi, Soul City i-a trezit dorința de a crea și lansa albume noi. Sufletul lui a întinerit.


Intrarea copiilor pana la varsta de 5 ani inclusiv, insotiti de parinti, este libera.


Spectacolul incepe la ora 19:00.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.