Galcevile

Galcevile din Chioggia

Sâmbătă, 9 martie, de la ora 18:30, soliștii, actorii, orchestra de Revistă și baletul Teatrului, vor prezenta un musical fermecător intitulat „Gâlcevile din Chioggia”. Această adaptare scenică este concepută de către cunoscutul actor gălățean Cristian Gheorghe, pornind de la lucrarea de teatru omonimă scrisă de Carlo Goldoni.

 

Acțiunea explorează viața cotidiană a locuitorilor simpli ai orașului Chioggia, un cadru impregnat de atmosfera mediteraneană, îmbrățișat de valurile mării și strălucirea soarelui. Prin prezentarea diverselor aspecte ale relațiilor umane, de la iubire la conflict și reconciliere, spectacolul aduce o poveste captivantă, despre prietenie și aspirația pentru dragostea autentică, caracterizată prin umor, vitalitate, culori vibrante și o selecție muzicală de înaltă calitate.

 

Chiogga este prezentat ca o metaforă a complexității vieții umane, iar această producție scenică încurajează publicul să trăiască în pace și să aprecieze fiecare moment al existenței. Pe scenă, alături de artiștii secției de Revistă și baletul Teatrului va fi chiar regizorul acestui spectacol, de aceea nu trebuie să ratați să urmăriți evoluția surprinzătoare a acestuia.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.