Galati braila business club 22 afis

Galati & Braila Business Club #22

Galați & Brăila Business Club te invită joi, 30 Iulie, ora 19:00, la ediția #22 - MINDSET DE PROSPERITATE, unde vei avea ocazia să interacționezi cu oameni care au aceleași interese cu tine și să legi relații ce se pot dovedi esențiale în viitorul tău.

Ediția specială #22 " MINDSET DE PROSPERITATE " va avea loc la Gossip Café Str. Domneasca, nr. 100 – Galați

Speakerul ediției – Gabriela Chiriac


Inginer de profesie, negasind un loc de munca in anul 1992, cand si-a terminat facultatea s-a orientat catre domeniul antreprenorial care in acea perioada de abia aparea in Romania. Cu o activitate antreprenoriala in domeniul constructiilor de aproape 20 de ani, in 2010 a decis sa isi schimbe domeniul si sa se ocupe de educatia oamenilor in domeniul antreprenorial.


Astfel ca de 10 ani, din 2010 este antrenor, coach acreditat international, trainer si se ocupa de antrenarea si sustinerea celor ce doresc sa obtina performante in domeniul personal si profesional.


Are o misiune personala aceea de a sustine oamenii sa devina performeri ai vietii lor personale si profesionale si ii ajuta sa isi descopere muzica dansului din ei.
In anii de cand se ocupa de domeniul dezvoltarii personale a lucrat cu cateva sute de oameni pe care i-a antrenat sa obtina rezultatele pe care si le doresc, a tinut cursuri de dezvoltare personala si antreprenoriala la peste 1.000 de persoane, a deschis si dezvoltat Elite School, marca Andy Szekely in Galati, in domeniul public speaking-ului, persuasiunii si gestionarii de bani, energie si timp, are programe proprii dezvoltate: Tu esti creatorul, Puterea Relatiei, 6:30, Trezeste-te in 30 de minute


A fost premiata de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura in 2004 cu diploma de Excelenta in Business si a reprezentat cu succes Romania la diverse Congrese Internationale de Leadership. Are articole publicate in reviste si presa.
Este membru fondator al asociatiei AFIR-Galati, asociatie infiintata in 2004, impreuna cu care a initiat proiectul de lege privind Ordinul de plata unic alaturi de AFM Timisoara. A condus asociatia timp de 12 ani.


In 2017 a scos prima sa carte de coaching: Calatoria spre Sfinx- Cele 9 invataturi in drumul spre obiectiv, a creat agenda de lucru zilnica pentru instalarea de obiceiuri si sustinerea de mindset de prosperitate.


I se mai spune de catre cei cu care lucreaza " slefuitorul de oameni"


Este un puternic promotor al educatiei si sustinerii oamenilor sa ramana si sa isi realizeze obiectivele in Romania.


Citatul ei preferat si dupa care isi conduce si intreaga sa activitate:" Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci" Mahatma Gandhi


Avem parte de:

  • Degustarea unui nou vin pentru Horeca de la Măcin Hercinic,oferit de Vinuri de Macin
  • Degustare bere Patos Beer artizanală

PARTICIPARE: 60 lei/pers – la achiziția online
                       
LOCURI LIMITATE: 30 PERS (terasă)

Galați & Brăila Business Club are ca obiectiv atragerea de parteneriate, idei inovative, prietenii și un plus de vizibilitate pentru doritori.

Reguli de participare:

  • Accesul se face în baza biletelor achiziționate.
  • Evenimentul se adresează tuturor antreprenorilor, celor care detin o funcție de conducere dar si celor care vor sa devina antreprenori.
  • Întâlnirile vor avea loc la fiecare două săptămâni, în serile de joi, începând cu ora 19:00;
  • Accesul se face în intervalul 18:30 - 19:00. Apreciem punctualitatea!
  • Fiecare participant are posibilitatea de a-și evidenția rolul său.
  • Clubul are un fotograf dedicat care va surprinde atmosfera evenimentului. Fotografiile evenimentului vor fi disponibile și publicate în spațiul virtual.
  • Pentru că fiecare membru este important pentru noi, respectăm dreptul tău la intimitate. În cazul în care nu ești confortabil cu acest aspect, avem rugămintea să ne anunți în avans.
  • Prin participarea la unul dintre evenimentele noastre, vei fi inclus în club și în baza noastră de date.
BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.