Gala flok om bun afis3

Gala Folk “Om bun” 2019

Gala Folk “Om bun” 2019, cel mai important eveniment folk al anului, are loc luni 9 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului.

 

Cu o traditie de 11 ani, Gala Folk “Om bun” reunește si in acest an, într-un spectacol de excepție personalități marcante ale vieții artistice românești, artiști care au făcut istorie în industria muzicală: Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu, Mircea Vintilă, Doru Stanculescu, Radu Gheorghe, Maria Gheorghiu si Daniel Iancu. Invitat de onoare este Iurie Sadovnic din Chisinau. Spectacolul va fi prezentat de Adrian Ivanitchi.

 

Muzica folk este pentru români una de suflet, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare. Spectacolul de anul trecut a fost sold-out și atât publicul, cât și criticii l-au considerat “fabulos”.

 

Spectacol Extraordinar - Gala Folk “Om bun” 2019


    Sala Palatului, 9 decembrie, ora 19:30    


Luni, 9 decembrie, la Sala Palatului va avea loc un spectacol extraprdinar Gala Folk “Om bun” 2019, un eveniment de cea mai înaltă ținută artistică, care reunește adevărate legende ale muzicii românești!


Biletele se achizitioneaza numai prin punctele autorizate, precum site-ul www.blt.ro, recomandate de catre societatea organizatoare, pentru a se evita cumpararea unor falsuri, si nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc.

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2024. Toate drepturile rezervate.