Om bun 2022 afis2

Gala Folk Om Bun 2022

Gala Folk “Om bun” 2022, cel mai important eveniment folk al anului, are loc joi 10 martie, ora 19:00, la Sala Palatului.

 

Cu o traditie de 11 ani, Gala Folk “Om bun” reunește si in acest an, într-un spectacol de excepție personalități marcante ale vieții artistice românești, artiști care au făcut istorie în industria muzicală: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Vasile Șeicaru, Mircea Vintilă, Zoia Alecu, Dinu Olarasu si Cosmin Vaman. Spectacolul va fi prezentat de Dana Panduru.

 

Muzica folk este pentru români una de suflet, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare. Ultimul spectacolul tinut in 2019 la Sala Palatului, a fost sold-out și atât publicul, cât și criticii l-au considerat “fabulos”.

 

Joi, 10 martie, la Sala Palatului va avea loc un spectacol mult asteptat Gala Folk “Om bun” 2022, care marcheaza 12 ani de Folk Bun, un eveniment de cea mai înaltă ținută artistică, care reunește adevărate legende ale muzicii românești!

 

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:

  • dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
  • dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi  ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;

 

Biletele se achizitioneaza numai din punctele mai sus mentionate care sunt recomandate de catre societatea organizatoare pentru a se evita cumpararea unor falsuri sau a unor bilete cu un pret mult mai mare, si nu de pe site-uri precum viagogo.com, olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul in care, totusi, s-au achizitionat biletele si din alte puncte decat cele agreate, va rugam insistent sa sunati la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor inainte de ziua spectacolului.

 

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2022. Toate drepturile rezervate.