Fuego tu esti primavara mea afis nou

FUEGO - Tu esti primavara mea!

FUEGO - “TU ESTI PRIMAVARA MEA!”
Teatrul National I. L. Caragiale Bucuresti
 
Pentru mine, muzica usoara romaneasca, din perioada interbelica pana in vremurile copilariei si spre azi, inseamna esenta, muzicalitate, mesaj si melodicitate, inspiratie, exemplu, toate la un loc, dar si crezul dupa care am devenit, la randu-mi, un slujitor al ei, de peste 20 de ani. Nu e uitata, nu e aruncata la cos, ea aflandu-se in sufletele nostalgicilor si a tuturor celor ce stiu ca melodiile de calitate capata valoare in ani!


Si avem nenumarate astfel de valori, pe care le voi readuce in atentie, in turneul meu national “TU ESTI PRIMAVARA MEA!”, ce debuteaza pe 14 martie si se incheie pe 26 martie!


Imi doresc sa aduc un omagiu muzicii romanesti, sa fac o reverenta, dupa atatia ani si sa arat publicului meu ce-a fost, ce este si ce-ar putea fi Romania daca nu si-ar uita muzica si idolii! Am si doua super invitate, doua stele ale genului, doua dive de ieri pana azi, cu nenumarate hituri – STELA ENACHE si MARINA FLOREA!


Pregatim surprize spectaculoase, momente unice, printre slagarele de candva, cele mai frumoase si iubite refrene, dar si piese de-ale mele, vechi si noi, totul in doua ore de show special, intr-o feerie a primaverii! Va astept cu drag!

Conform informarii 1544/08.03.2020 emise de Ministerul de Interne, directia pentru Situatii de Urgenta, evenimentele cu peste 1000 de participanti sunt suspendate temporar pana la data de 31.03.2020.

Evenimentele cu peste 1000 de locuri vor fi reprogramate dupa aceasta data, biletele ramand valabile pentru accesul la noua reprezentatie.

Acest spectacol nu este afectat direct de aceasta decizie, fie din cauza capacitatii sub 1000 de locuri fie din cauza datei de desfasurare, riscul conform tabelului fiind oricum moderat/redus.

Daca aveti deja bilete achizitionate si acest spectacol va suferi vreo modificare, veti fi instiintat prin sms.

Documentul oficial poate fi consultat aici: Comunicat ISU

BILETE DISPONIBILE
In acest moment nu sunt bilete disponibile.
© Copyright Ticket Technologies 2020. Toate drepturile rezervate.